Gå til innhold

MSI Wind Notebook tråden


Kommer du til å kjøpe MSI Wind/Medion Akoya Mini?  

306 stemmer

  1. 1. Kommer du til å kjøpe MSI Wind/Medion Akoya Mini?

    • Ja, skal kjøpe Medion Akoya Mini/MSI Wind uansett batteri.
      105
    • Ja, men skal vente til at 6-cell batteri er standardutstyr.
      130
    • nei
      71


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Har noen her tips til ei hendig lita blåtann-mus, til bruk på reiser etc.?

https://prisguiden.no/product.php?productId=78913

 

Dersom det ikke MÅ være Bluetooth, er denne et godt alternativ: Logitech VX Nano Cordless Laser Mouse for Notebooks

 

En fordel med denne er at du ikke trenger ha et fungerende Bluetooth oppsett for at musen skal fungere.

Trekker mindre strøm fra maskinen gjør den også..

Lenke til kommentar
Stemmer at du har langt bedre rettigheter når du kjøper det privat enn når det kjøpes på firma. (Flott omskrivning av hva du skrev? :-)

 

Forbrukerkjøpsloven regulerer kjøp mellom private og firma (som ps.no) og det er å anse som ett næringskjøp når man kjøper det fra firma til firma.

 

Det er forskjell både i garanti og hvilke rettigheter du har gjennom loven. Noen har ingen forskjell i hvordan de håndterer garanti og reklamasjon opp mot næringskjøp. Men de fleste vil jeg tro skiller ganske sterkt på det.

 

Så kjøper du det og skal bruke det privat så bør du kjøpe det privat. Det gjør det enklere når/hvis det noen gang blir snakk om garantireparasjon eller reklamasjon etter garanti er gått ut.

 

Edit: 0920. Fikk nå mail med pakkesporingsnummer på min Wind kjøpt privat. Er vel her fredag kanskje.

 

Mvh

Det er ikke navnet på kvitteringen som avgjør om det er et privat- eller næringskjøp. Det er bruken av produktet som avgjør dette, og det er noe som er sterkt misforstått i bransjen. Det kan godt stå "Norsk Hydro" eller "Toms Elektroservice" på kvitteringen, men dersom maskinen brukes hovedsakelig til private formål så skal det ikke regnes som et næringskjøp. Mer om dette kan man lese om i forarbeidene til forbrukerkjøpsloven.

 

Loven er altså klar på dette punktet, men man kan regne med svært mye motgang fra selger/leverandør/produsent dersom noe går galt med maskinen og det står et bedriftsnavn på kvitteringen. Dette fordi de i første omgang vil fraskrive seg selv for et hvert ansvar derfor at det koster dem penger, og i annen rekke fordi kunnskapen rundt dette er så lav.

 

Jobber selv som selger og kan derfor skrive under på at det ikke er lett. Vi må gi våre kunder full reklamasjonsrett etter forbrukerkjøpsloven selv om det på kvitteringen står et bedriftsnavn, mens våre leverandører ofte avskriver oss. Nå kan det sies at mellom leverandør og selger er kjøpsloven som gjelder, men selv her har de så vidt jeg husker et solidarisk ansvar overfor selger. Videre er de ofte bundet av avtaler med selger om utvidet reklamasjon/garanti.

 

Det er uansett ikke kundens problem..

Endret av Nuffern
Lenke til kommentar
Kan jeg forvente min wind framme imorgen når den var i kristiansand kl. 20.00 idag?

 

Hvor bestilte du din hen? Jeg bestilte en WIND u100 i går, med tanke på at det står bestillingsvare 7 dager. Jeg tolket det som at de tok 7 dager for å få inn varen, og muligens et par dager på frakt. Men så står det Ubekreftet: 2008.10.15 på ordrebekreftelsen, så jeg forstår ingenting her :no: Ut i fra erfaringer kommer gjerne pakker dagen etter at de har vært innom Krsand ;)

Lenke til kommentar

å! Hvilken nettbutikk snakker du om da? Har fulgt med ganske tett på netshop og ps, og iallefall på ps har det stått bestillingsvare i flere dager. Dessuten har jeg også et problem med ps. Bestilte en 80 gig Wind i går, og fikk en ordrebekreftelse i dag. Men senere fikk jeg en "endring av ordrebekreftelse" , hvor prisen hadde gått opp 200kr samt at den plutselig var blitt til en 120 gig Wind. Noen som har peiling på hva som kan ha skjedd her?

Lenke til kommentar
Men senere fikk jeg en "endring av ordrebekreftelse" , hvor prisen hadde gått opp 200kr samt at den plutselig var blitt til en 120 gig Wind. Noen som har peiling på hva som kan ha skjedd her?

Jeg snakker om PS.

 

Jeg fikk samme greiene som deg med oppgradering av wind, antageligvis fordi de bare har 120 gig. Men jeg måtte ikke betale noe mer.

Lenke til kommentar
Foressten, Får man studentrabatt på bare bærbare pc'er elr på alle varene hos ps.no? Isåfall, trekker de fra hver vare eller summen av handlevognen?

 

Takk på forhånd!

Jeg har samme greia som Ballus, den er i Kristiansand nå, håper veldig på at jeg får den i morgen.

Jeg bestilte da 80GB-versjonen for noen uker siden, og får da 120GB-versjonen for samme pris (inkludert studentrabatten på 200 kr). Sammen med denne bestilte jeg en 1GB RAM-brikke, men den fikk jeg ikke noe rabatt på. Mulig at man kun får rabatt på hver enkelt ting hvis de koster over en viss sum, men det er bare spekulasjoner.

Endret av HaZnO
Lenke til kommentar

18.09.08 08.01 REGISTRERT OMLASTINGSTERMINAL 0024 OSLO

 

Da var ihvertfall første sending med denne lasten i Oslo et sted, skal ringe og høre om den vil rekke og bli sendt til nærmeste postkontor i Oslo i dag eller om det er mulig å hente noe annet sted.

Endret av HaZnO
Lenke til kommentar
Jaja, da gidder jeg ikke å følge denne tråden lenger. Håper noen tar seg bryet med å lage en skikkelig tråd om denne maskinen når fok har begynt å fått den.

 

Hysterisk morsomt å lese 60 poster med sendingsinfo når jeg er ute etter brukererfaringer, tips og triks :thumbdown:

 

Maskinen kommer når den kommer.. :roll:

Du kan tolke min forrige post som "Nå burde det komme ordentlige erfaringer av mange flere snart, fra bl.a. meg" ;)

Lenke til kommentar

Tråden starter jo vitterlig med en poll som sier "Kommer du til å kjøpe MSI Wind..?" - Ikke rart det dukker opp en del poster om kjøpsinfo og bestilling??

 

Evt burde man lage en egen tråd med erfaringer og triks... Denne tråden er brent i så måte.

 

PS.no påsto at U90 er ca 1cm mindre i lengde og bredde enn U100, men sidene til MSI sier noe annet. Får se når jeg får den - er ikke sikkert det gjør noe.

Lenke til kommentar

En tråd på 78 sider er i utgangspunktet en håpløs sak.

Nye lesere som lurer på ting som er svar på i tråden leser ofte ikke 78 sider eller finner ut hvordan han eller hun skal søke, det blir enklere å spørre på nytt.

 

En moderator kan splitte tråden og hake av post for post som skal flyttes. Javist tar det litt tid men har man tatt jobben kan man vel gjøre litt annet enn å passe på språkbruk og slikt, har ikke sett at det har vært noe problem. Resultatet vil bli en tråd med forventninger som er forståelig men kanskje irriterende for mange og en tråd med relevante poster.

Lenke til kommentar

Ringte akkurat PS.no for å høre hvordan status var på Wind med 6-cell batteri.

For at det skulle være aktuelt for min del måtte jeg ha fått maskinen innen 15 oktober, og da sier ps.no at de tviler sterkt på at det er reelt.

Ser ut til at man må smøre seg med tålmodighet før 6-cells versjonen er klar...

Noen som vet eventuelle andre steder man kan få tak i en slik?

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...