Gå til innhold

AoC: Absoluttspill sender ut på onsdag 21.5


Anbefalte innlegg

Fikk ikke i dag jeg nei. Når jeg sjekket pakkesporingen stod det:

 

AVVIK I PRODUKSJONEN

Årsak: Forsinket

Tiltak: Annet / ukjent

 

:(

 

Dritt... jaja.. har heldig vis EA da.. så det går greit.. men ville ha pakken i dag jeg. Får sikkert ikke før mandag da :(

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Fikk ikke CE jeg heller, så sjekket jeg pakkesporingen. Der sto det at den hadde vært forsøkt levert på døren mens jeg var på jobb. Utrolig bra av AS å betale ekstra for å sikre at jeg får det så tidlig som mulig ved å sende budbil hjem til meg. Skal hente den på postkontoret i morgen etter jobb siden jeg er for sliten i dag.

 

AbsoluttSpill <3

Lenke til kommentar

Uff.. satt av fredags-kvelden til AoC kos. Løper ned til Oslo-sentrum i friminuttet på skolen for å kjøpe Gamecard. KOmmer hjem etter skolen og finner ingen lapp... Derfor løp jeg bort til posten (på LAmbertseter) for å spørre om pakken hadde kommet og om jeg kunne ta den ut. Hadde ikke en gang ankommet :S

 

Bestillte 19/05.08

Har ikke fått noe sporing- eller kollinummer. Aner ikke hvor spillet er :S

 

Noen som kan gi noen oppmuntrende ord?

Lenke til kommentar

Jeg fikk heller ikke noe lapp i posten i dag, men er det mulig at jeg får det i morgen da eller.Pakken er kommet til mitt lokale postkontor klokken 13.47, men på pakkesporing så står det dette.Jeg bor 10 minutt ifra posten?

 

Kan jeg hente den i morgen eller?

 

23.05.08 13.47 AVVIK I PRODUKSJONEN

Årsak: Utenfor dekningsområde for produktet

Tiltak: Annet / ukjent

Lenke til kommentar

Verden er tydeligvis ikke rettferdig. Ikke sikker når den ble levert, men henta pakka i postkassa kl 12:00 i går (altså 23/5, er jo rett over midnatt nå). Ganske utrolig egentlig siden jeg nesten bestillte på overtid.

 

Så var det bare det at jeg ikke har pc som klarer av spillet enda. Kan fort gå en måned, får sjekke om jeg kan få brukt noen andres så lenge.

Lenke til kommentar
Gjest Slettet+56132

Lurer på om postpakker kommer rundt på lørdager, ellers kunne jeg vel egentlig gått opp på postkontoret i dag og sjekket, men dum som jeg var glemte jeg det. Jaja, får vel gjøre det i morra. :)

Lenke til kommentar

Lurer på selv hva som skjer med posten.. de har ikke klart å få hentelappen i postkassen min i dag heller :S og postmannen har alt vært her.

Lurer på hvor mange andre som ikke har fått spillet fra Absoluttspill.

 

Jobber AS med mail og slikt fra i går ettermiddag til i dag? venter på å få spoiringsnummeret.

Lenke til kommentar
Bestilte på onsdag (vanlig utgave, brevpost). Håpet på å få det i går, men nei gitt. Ikke i dag heller. Ingen AoC i helga for min del :/

 

Teks, vet ikke om du fikk mailen, men jeg fikk denne på fredagen:

Grunnet ekstrem stor pågang på Age of Conan releasen som er denne uken, så har vi hatt 1 dag lengere behandlingstid på alle ordre som er bestilt de siste 2 dagene. Beklager forsinkelsen. Bekrefter at ordren sendes fra oss i dag.

 

Jeg bestilte på torsdagen, så jeg hadde også et håp om at jeg skulle få spillet til helgen, men ei, jeg fikk det heller ikke i dag, så jeg får nok belage meg til å vente over helgen. ¨

 

Men et spørsmål angående lokale postkontor. I senere tid har jo posten begynt å plassere posten sin i såkalte "post-in-shop" om dere skjønner hva jeg mener. Et lite postkontor inni vanlige butikker, men her jeg bor har vi også et mye større postkontor, et mer sentralt. Jeg fikk ikke AoC tilsendt idag, men om det skulle vært kommet frem til her jeg bor, burde

vel det vært kommet til det større postkontoret siden det er de som sender posten ut med postbiler om jeg ikke tar feil? Går utifra at det ikke kommer postbiler opp til butikkene og henter post her også for å kjøre det videre, for her henter en vel bare post som er for stor for postkassen?

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...