Gå til innhold

Staff's utalelse i Østerrike saken


Anbefalte innlegg

Mannen som har bevist sin idioti i Lommemann saken rider igjen. Link.

 

(...)- Han reddet faktisk tre av sine egne barn fra kjelleren. Noe som kan ses på som et utrykk for omsorg(...)

 

Og hva med de resterende som ha låste i kjelleren og holdt innesperret samt sin egen datter som han voldtok?

 

Om han synes det er en så hjemmekoselig liten kjellerleilighet så er han velkommen til å bo der for min del.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Gjest Bruker-95147

Helt vanlig Staff-prosedyre. Er litt enig med de advokater som mener at Staff burde heller uttalt seg som rikssynser og ikke advokat i denne saken. Interessant provokasjon forøvrig.

 

:)

Lenke til kommentar

Staff er ein vits, han lirer av seg den eine tragiske uttalelsen etter den andre kun for å få PR og fleire kjendiskundar. Eg finn ikkje noko logisk og rasjonell grunn for denne uttalelsen, ei heller den i Lommemannen-saken. Det er kun for å lage store avisoverskrifter, for min del kan han pensjonere seg og flytte til Spania. :thumbdown:

Lenke til kommentar

Hvorfor Staff sier det han gjør har jeg ingen formening om. Og om man finner det logisk og rasjonelt får være opp til den enkelte. Men jeg synes det er viktig i et hvert samfunn at folk får anledning til å si det ingen andre sier. Jeg ville være mye mere skremt om vi ikke hadde noen Staff i vårt samfunn. Det er nok av mennesker som sier det korrekte, vi trenger definitivt noen som banner i kirken i samfunnsdebatten.

 

Et favorittsitat i sakens anledning:

 

The peculiar evil of silencing the expression of an opinion is, that it is robbing the human race; posterity as well as the existing generation; those who dissent from the opinion, still more than those who hold it. If the opinion is right, they are deprived of the opportunity of exchanging error for truth: if wrong, they lose, what is almost as great a benefit, the clearer perception and livelier impression of truth, produced by its collision with error. ~John Stuart Mill, On Liberty, 1859

 

Noen betraktninger rundt Staffs uttalelser har jeg postet i den andre tråden: Holdt dattera fanget i 24 år

 

Geir :)

Lenke til kommentar

Staffs greie er å si tingene ingen andre tør å si. Jeg er som oftest sterkt uenig i det han sier, men det er bra at noen tør å si og ta opp de tingene alle andre helst vil lukke øynene for og glemme.

 

Som TWFA sier, det er bra vi har muligheten til å si slikt. Det er bra vi har en Staff.

Lenke til kommentar
Det er nok av mennesker som sier det korrekte, vi trenger definitivt noen som banner i kirken i samfunnsdebatten.

 

Jeg er enig, men mener også at det er ikke alltid det passer å banne i kirka. Ihvertfall ikke når ofre for overgripere opplever uttalelser som et slag i ansiktet, mens de strengt tatt har nok med å prøve å overleve.

Lenke til kommentar

Det er jo først og fremst synd på mennesket. Det er ikke snakk om en sunn og frisk mann som plutselig satte seg ned og tenkte ut en ond plan han skulle virkeliggjøre. Her har vi å gjøre med sviktende oppdragelse og sannsynligvis en svært vanskelig barndom. Egentlig er det bare synd på han. Uten at det på noen måte rettferdiggjør det han har gjort.

Lenke til kommentar
Her tar journalister til orde for å rive ut neglene på "monsteret" og få han stekt levende. Ingen løfter et øyenbryn. Så kommer Staff og minner om at det faktisk er et menneske. Og da blir det ramaskrik. Noe er galt her.

Godt sagt. Velkommen på forumet :)

Lenke til kommentar

Det er vel det som er Staffs poeng, at dette er et menneske vi har med å gjøre. Han sier ikke at det han gjorde ikke var grusomt, men han peker på omstendigheter som tross alt kunne vært VERRE. Mannen kunne gjort livet til et ENDA større helvete for de involverte. Men han har tydeligvis noen menneskelige følelser i behold.

 

Alle andre har gjort alt de kan for å fordømme forbryteren. Ingen har sagt et eneste formildende ord om ham. Nå påpeker Staff noen sider ved mannen som ihvertfall er tildels positive. Det har vært nok fordømmelse av ham, Staff trenger ikke å gjenta alt det. Også utelater han det antagelig for å provosere litt ekstra :p men poenget er at det han SIER er nok verdt å høre på; så får man ta det med i betraktningen sammen med det han ikke sier, men som alle andre allerede har sagt.

Lenke til kommentar
Det er jo først og fremst synd på mennesket. Det er ikke snakk om en sunn og frisk mann som plutselig satte seg ned og tenkte ut en ond plan han skulle virkeliggjøre. Her har vi å gjøre med sviktende oppdragelse og sannsynligvis en svært vanskelig barndom. Egentlig er det bare synd på han. Uten at det på noen måte rettferdiggjør det han har gjort.

 

Nei det er ikke det, ikke bare gjør han det med overlegg, han gjør det og på en meget godt planlagt og utspekulert vei. Er ikke synd på mannen, det er ingen ting som forsvarer det han har gjort og det er ikke noe å forsvare, bevisene er så kraftige og det kriminelle han har gjort er av en slik art at noe forsvarelse og bagateliserng som Staff har en tendens til å gjøre med incestsaker (og som kostet han jobben med lommemann saken) er for meg hårreisende.

 

Jeg ser ikke hvordan noen kan se noe positivt i en forbrytelse som dette, ikke bare er det frihetsberøvelse og kidnapping inne i bildet, det er incest og voldtekt og. Hva er det å se "positivt" i en slik sak?

Lenke til kommentar

Tja, som en ren kriminell handling kan jo dette umulig være stort verre enn en serie drap. Hadde dette vært en mann som bare hadde drept noen mennesker i Østerrike, hadde vi nok ikke hørt så mye om det, mord skjer jo hele tiden. Grunnen til at dette kommer så kraftig frem i mediene, er jo at han gjorde dette mot sin egen familie, og at han nettopp IKKE drepte dem. Det er altså den menneskelige delen av mannen, eller fraværet av den, som sjokkerer. I det perspektivet er alt Staff sier relevant.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...