Gå til innhold

Fallout 3 - Tråden hvor alt om dette spillet diskuteres.


Anbefalte innlegg

Får ikke starta på Broken Steel. Prøvd 2 slutter, men får kun rulletekst og så tilbake til start menyen. Har fått beskjed om att jeg kan gå til level 30, men det er alt jeg ser av Broken Steel nedlastinga. Noen som vet råd??

 

Ja, den versjonen som ble opplastet både på pc og xbox men hovedsaklig på PC var ødelagt, så microshit driver og fikser det. Broken steel kommer vell til helga.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Er jeg den eneste som ikke har problem med Broken Steel her eller? Lastet den ned fra marketplace igår og har ikke støtt på noen problemer.

Heldig gris :dribble:

 

 

Hadde ingen problemer med DLCen sånn rent teknisk... Men selve innholdet, jeg må si at dette var litt verre enn O:A.

 

Det sluttet altfor brått, selv om de sa det kom til å være lengre enn The Pitt. Det var det altså ikke. Og hvor er alle oppdragene de lovte oss som kom til å skje i SELVE wasteland? Alt jeg fikk var et par "samle sensormodules om du finner"-oppdrag, kjempegøy. Bethesda er den nye Peter Molyneux.

 

EDIT: Ser litt på Vault Wiki nå, og er visst 3 side quests. Det er bra, får prøve å finne dem.

Endret av Patney
Lenke til kommentar
Det høres ut som du kun løper igjennom spillet, noe alle kan gjøre uten å få særlig glede av det.

 

Har du spilt Broken Steel? Jeg har spilt på min nåværende karakter i 80 timer til sammen nå(+75 på min første, og 10 på en annen), etter jeg gjorde det siste questet fra BS ferdig. Jeg prøver å presse mest mulig ut av alle quests og områder, altså at jeg ser på omgivelser, prater med folk, vurderer hvordan jeg burde utføre quests osv... Tro meg, jeg har fått veldig mye glede ut av Fallout 3. Jeg prøvde også å gjøre dette med det som var på BS, men det var bare utrolig lite. Nesten ingenting å utforske.

Endret av Patney
Lenke til kommentar
Har nettopp gjort 2 av de 3 questene, og de er fem-minutters jobber. Ble forhåpningsfull, men skuffet enda en gang.
Does not compute...

 

Hva snakker du om? Kanskje ca 20-30 minutter av de 80 timene er de tre questene. De tok alle 5-15 minutter, og jeg rushet ikke gjennom.

Endret av Patney
Lenke til kommentar

Games for Windows er rett og slett ubrukelig.

Har kjøpt og lastet ned Operation Anchorage DLC til Fallout3 på PC.

 

Ikke lenge etterpå klikket GFW og Fallout 3. Operation Anchorage ble ikke installert og har nå forsvunnet selv om jeg fortsatt har 200 poeng på GFW kontoen min som jeg ser på via internett, Hadde 1000 og betalte 800 for DLCen. Men på "tidligere kjøp" tabben viser det ingenting.

 

Har lastet ned og installert GFW mange ganger. Men når installasjonen er over er det umulig å finne noe spor av programmet bortsett fra exe.-filen

 

Når jeg laster ned Operation: Anchorage via Fallout3 så havner jeg på X-box Live delen og har nå kjøpt 1000 nye poeng. Om jeg laster ned via Xbox-kontoen (har dog ikke noen xbox) min vil DLCen likevel fungere på PC?

Lenke til kommentar
Gjest Slettet+9817234daf

Jeg måtte formatere maskinen for å få GFW til å funke. Win!

 

Hadde jeg ikke vært F3-nerd, hadde jeg kastet spillet og installert Ubuntu.

Endret av Slettet+9817234daf
Lenke til kommentar
Jeg måtte formatere maskinen for å få GFW til å funke. Win!

 

Hva er det for noe slags dritt? Skal vel ikke være mulig å formatere en datamaskin bare for å få ett lite program til å funke!?

 

Uansett så funker Operation: Anchorage nå. Men jeg kan se langt etter de to andre DLCene før Windows gjør noe med GFW-greien sin.

Lenke til kommentar
Gjest Slettet+9817234daf

Det kan ha noe med min versjon av XP å gjøre, if you catch my drift. Jeg installerte Vista først, men siden det suger eselkjepp, gikk jeg kjapt over igjen.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...