Gå til innhold

Fallout 3 - Tråden hvor alt om dette spillet diskuteres.


Anbefalte innlegg

Har noen andre møtt de verste fiendene i spillet utenfor super mutant behemout? Deathclaws er de ferste fiendene jeg har møtt :S Selv når jeg hadde plasma rifle med 100 i energy weapon tålte de syk mye :( Fant ut at frag, bottlecap og plasma rifle funker bra pga at beinene deres er svake i forhold til farten. Er det noen andre som har møtt de og andre råd?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Hvorfor det ikke er "ondt" å tilkalle kineserne i Tranquility Lane:

 

Verdenen der er fiktiv, veldig likt Matrix. Og jenta/Braun holder alle fanget der. Ved å tilkalle de kinesiske "soldatene" blir alle drept i programmet, men dette betyr at de blir satt fri i det virkelige liv, og våkner opp igjen. (Slik som "pappa" gjorde) Etter dette er det bare Braun igjen, og han kommer seg ikke ut uansett. Han er fanget der til evig tid!

Derfor gir dette god karma, du lar folk ta den rød pillen :p (eller var det blå? xD)

Har gjort dette selv!

 

Nei dette stemmer ikke. Hvis jeg husker riktig så står det i en rapport om Chinese Invasion at hvis folk dør i den verdenen, som i Matrix, så der de i virkeligheten også. Men man får ikke dårlig karma av det alikevel.

 

 

Du har feil :p

 

Som en annen fyr her sa, folka dør, men det er fordi de er flere hundre år og har blitt holdt i live av maskiner ... Et bevis på at dette stemmer er at "pappa" overlevde, selv om han ble skutt i den fiktive verdenen.

Alle som er unge nok til å leve med sine egne kropper overlever. Ved å tilkalle kineserne setter du folk fri, enten ved at de endelig får lov til å dø, eller våkner opp igjen hvis de er unge nok. Uansett er det bedre enn å være Brauns psyokologiske lekedokker ...

 

Lenke til kommentar

Okei. Da har jeg ca. 14 timer spilletid. Er vel snart på Level 8. Har tatt sidequest istedet for å konsentrere meg om Mainquesten.

 

Men nå har jeg støtt på en bug. Har nemlig begynt på Mainquesten igjen. Jeg dro og fikk pengene fra den Junkien som var skyldig Colin Moriarty penger. Problemet er bare at Colin er forsvunnet! Finner han ingen plasser! Og dette er visst en kjent bug http://www.gamespot.com/xbox360/rpg/fallou...&pid=939933

 

Så spørsmålet er, hva gjør jeg nå? Har ikke høy nok science skill til å hacke computeren til Colin heller!

 

Edit: Har funnet en løsning. Valgte Lady Killer Perken når jeg levlet, og da fikk jeg passordet fra hun horen på Colin's bar til hans PC. Da fikk jeg den infoen jeg trengte :) Håper ikke resten av spillet avhenger av Colin. For han er borte!

Endret av OcMax
Lenke til kommentar

* Når jeg snakker om maskinen snakker jeg om 360'en min*

 

Har bestemt meg for å ta en pause fra fallout, hvis ingen vet svaret på mitt problem da.

 

Når jeg loader min nyeste save henger hele maskinen seg opp. Kan hende dataen er korrupt, for andre saves går det helt fint an å laste. Der jeg sava var i det TL-5 armor (elns) kammeret.

 

Kanskje grafikken der inne er for bra til at maskinen kan takle å laste inn der? :p

 

Kjipt da, siden den nest nyeste saven er gaaaaammel.

 

Im an Autosave Rider (Resigned).

Lenke til kommentar

Radiation gjør deg syk. Desto mer du får jo sykere blir du. Noe du sikkert finner ut dersom du får for mye. På pip-boy finner du forresten en måler som viser hvor mye radiation du har. Dersom du får for mye kan du enkelt få det fjernet ved å besøke en lege. :)

Endret av qweac
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...