Gå til innhold

AMD Athlon XP 2000+ oppe i 66 grader!?!?


cbcb

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Har Amd XP2000, silent twin kjøler, og ligger mellom 50 - 55 grader, kabinett tembratur ligger på 33 - 38 grader, har vært under 50 grader men da må jeg koble inn extravifta til kabinettet. og såvidt jeg har lest er det ingen fare før du kommer opp i over 80.

Lenke til kommentar

Jeg har samme vifte på en XP1700@2100+ (1,85v) og jeg har 43c idle og 50c load. Så enten sitter ikke kjølern skikkelig på, eller så har du alt for dårlig ventilasjon i kabinettet ditt.

har planslipet cpu og kjøler + brukt AS3. Før jeg gjorde dette hadde jeg 49c idle og 55c load.

Lenke til kommentar

heisann, jeg hadde samme problemet. Hadde først glacialtech 2320 på min xp2100+ cpu. Hadde temperaturer på 58 til 67 til og med når jeg hadde kabinettet åpent og en stor bordvifte som blåste rett inn i kabinettet.

 

Jeg kjøpte en thermaltake volcano 9, og 3 papst kabinettvifter, og vips - temperaturen var nede i 50-55 grader selv om jeg nå tok døra på kabinettet igjen.

 

kanskje du også bør vurdere dette. Alternativt investere i en ny cpu som ikke er i palomino-serien.

Lenke til kommentar
Hva gjør det om temp. ligger på 60 grader C, når denne prosessor tåler 90. :yes:

 

Enig i den der. Min XP1700+ ligger på 60 enten idle eller load( litt rart egentlig), synker til ca 50c ved å åpne kabinettet. Nå har ikke jeg giddet å koble inn kabinettvifta, dessuten blir det jo så varmt og godt ved føttene! Sånt er jo noe en må vurdere nå i disse dyre strøm tider, må få litt valuta for det den XP'n bruker også!

Har overklokka denne til 1681 Mhz(@2000+), og den lå på omtrent det samme da også.

 

Fantes det ikke et verktøy man kunne bruke for å sette ned hastigheten ved lav load? Feks hvis man har en DC hub som går døgnet rundt...

Lenke til kommentar

Hmmm....skjønner ikke helt hvorfor alle velger løsningen av typen "billig" kjøler med lamt navn.... for en liten sum ekstra penger får man jo mye bedre kjøler. Etter at man har gått i "fella" er det whine om at tempen er for høy, noe som kunne vært unngått med 2 minutter på weben for å gjøre bitte litt research om kjølere/kjøling. Det skulle vært forbud mot EKL(med ell uten pabst) og alt som nevner igloo mener nå jeg. All heder og ære til webshoppene som selger crappy kjølere til blodpris.

 

tempen min btw: 35C idle på en xp2600+@ 2,39 ghz @1,775V

bare 50 poeng i sandra fra en xp3000+ :D

Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...