Gå til innhold

GTA IV - Førsteinntrykk


Anbefalte innlegg

Dette spillet er bare rett og slett genialt! RAGE-fysikkmotoren gjør kjøringen veldig artig med realistiske bevegelser. :D

 

Spillet ser fantastisk ut og Euphoria får animasjonene til å se utrolig bra ut. Historien har jeg akkurat begynt på og har bare tatt de to første oppdragene. :) Slåssing har jeg enda ikke kommet inn i og gleder meg til jeg får teken på det - har mange neser å knekke. :p

 

- Hva er ditt førsteinntrykk og lever spillet opp til dine forventninger?

- Hva liker du og hva liker du ikke?

- Er det noe spillet ikke har, men som du ønsker?

 

:thumbup:

 

Etter min mening har spillet garantert fortjent alle sekserne anmelderne pøser på.

 

SKJUL SPOILERE

Endret av dannad
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Har ikke spillt så veldig mye, men har akkurat låst opp "down town" og intrykket av spillet er enormt bra. De tingene jeg liker best i forhold til de gamle GTA spillene er de små detaljene. Detaljer som at bossbilene faktisk har folk bak på som henter/tømmer søppel. Som det at du må betale penger i bommen når man kjører over broer, og ikke minst ting som at man endelig kan gå ut av biler om man kjører i vannet og man ikke automatisk blir busted av politiet om man blir tatt.

Lenke til kommentar

Spilt i litt over en time nå... førsteinntrykk? WOW! Utrolig fett.

 

 

Fikk chills når Niko kom med båten om natten i introen. Når jeg gikk ut av leilgheta for første gang ble jeg stående å vente på at jeg skulle få kontroll på Niko ...trodde det var en sekvens fordi grafikken var så vanvittig bra i dagslys. Ble litt paff når jeg merket at jeg kunne styre fyrn :D

 

Lenke til kommentar

Når jeg skulle sloss med noen karer i burgersjappa ved leiligheten så ble de plutselig usynlig, mens jeg slo de. Sånt skal jo ikke skje!;)

 

Ellers er jeg kjempe fornøyd. Grafikkmessig var det sånn jeg forventet, så ble ikke noe wow opplevelse. Kjøringen er vanskeligere enn jeg hadde trodd, men man venner seg til det etterhvert. Syns det er lite skytevåpen i starten!

 

Noen som har flydd helikopter ennå? Var en tur på flyplassen men fant bare masse fly som sto der, og et som skulle ta av. Fikk plutselig alle politistjernene etter meg, nårjeg prøvde å sabotere et fly som skulle ta av.

Lenke til kommentar

Veldig, VELDIG imponerende. Jeg digger de nye animasjonene og den særdeles lekre looken byen har fått. Til forskjell fra de andre GTA-spillene, kan man virkelig ta og føle på livet i byen. Folk gjør ting, de bærer søppel, drar fram paraplyen, spør om en fyr har det bra hvis jeg dytter vedkomne over ende... alt i alt, strålende AI som hjelper til å gjøre Liberty City til en interessant by.

 

Dessuten er valgene man tar ganske festelige. For litt sida måtte jeg velge mellom min første date og å redde en fyr fra å bli skambanka (gentleman som jeg er valgte jeg første). Han kjefta meg huden full fra sykehussenga seinere :!: Uansett, imponerende saker. Folk som ikke har skaffa IV enda har all grunn til å glede seg.

Lenke til kommentar
Hvordan er størrelsen på "verdnen" her ifh til San Andreas?

 

Liberty City er ikke like stor som hele San Andreas, men ikke misforstå, spillet er stort ;)

 

jeg har akkurat spilt det i 30 min på ps3.

grafikken er heslig, bildet flimrer og hakker noe værre.

utrolig skuffet med tanke på at det fikk 10/10 på grafikken hos nesten alle anmeldelser.

 

håper bare gameplayet kan redde opplevelsen

 

Spiller du på en standard TV? På HD-TV ser det i alle fall særdeles nydelig ut ;)

Lenke til kommentar
Spillet er mindre enn san andreas ja, men til gjengjeld er det ingen "åpne" områder som ørken, skog osv. Så IV virker mye mer fullstappet enn SA.

 

Det er STOR forskjell på HD og SD. Jeg spillte de første 10 min i 480p grunnet feil innstillinger, og det var helt enorm forskjell når jeg fikk skiftet over til 1080p :)

 

Var dette innstillinger på spillet eller tven?

Lenke til kommentar
Gjest Slettet-p4PIYwb6

Rimelig vanskelig å kjøre bil ja. Men det jeg irriterer meg mest over er at det er så mørkt, må jo skru opp lysstyrken såpass for at det skal gå an å se noe i skyggen :/

Lenke til kommentar

Kjørekontrollen var ikke perfekt, nei!

Greit nok at mange amerikanske biler har jævlig myk demping på bilene sine, men når man klarer å velte bilen i svingene fordi den gynger så mye, så.... ja....

 

Utenom dette så lover det svært bra.

Herlig grafikk, veldig bra lyd, imponerende dialoger (og ikke minst kommentarer fra folk i gatene, svært bra lyssetting og humor i det meste som skjer.

 

En tur med Hummer'n rundt havneområdet var i alle fall legendarisk, der jeg brøytet meg gjennom store folkemengder som ante fred og ingen fare der de satt på benkene og koste seg i solnedgangen.

 

 

Uansett har jeg bare testet spillet her på jobb, så det blir nok forbedret betraktlig når man kommer hjem, setter seg foran 46"'ern, spretter en pils og skaper ragnarok i form av uendelige mengde gladvold.

Lenke til kommentar

Elendig framerate. Ligger vel på bare rundt 20 i snitt. Omtrent som GTA på PS2 faktisk.

 

Og soms Gorthaur sier, bilene gynger altfor mye.

 

Grafikken var også ikke mye å skryte av. Meget skuffet over spillet.

 

Spiller mye heller Crackdown enn dette her.

Endret av crosby32
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...