Gå til innhold

kommer det enda en eragon film?


morgan_kane

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Det var planen når filmen ble laget. Men en ikke fullt så kommersiell suksess, samt kritikk hos anmeldere, gjør at det hele er lagt på is. Om det blir for alltid eller om de prøver seg med oppfølger får tiden vise. Men filmen ble ansett som en liten skuffelse rent kommersielt sett og en stor skuffelse hos kritikerne. Det ville overaske meg om en oppfølger kommer. Muligens et relativt godt DVD-salg kan gi håp for de som ønsker oppfølgere, men jeg ville ikke vært alt for optimistisk. Men større overraskelser har skjedd.

Lenke til kommentar

Personlig kan jeg skjønne kritikken. Men syntes nå den er mer enn god nok for ungdom og de eldste barna, som også er endel av målgruppen. Men det er Fox som ga ut filmen og når den ble slaktet av kritikere og ikke tok inn gode nok penger, sett i forhold til kostnadene, så må jeg nok skuffe deg med at det ser litt mørkt ut. Det beste man kan håpe på er vel en oppfølger med relativt trimmet budsjett i forhold til den første. :)

Lenke til kommentar
skjønner ikke hvorfor kritikerne syntes det var en skuffelse. det var jo en mye bedre film en de fleste som blir laget no til dags, med et godt innhold også. eg håper ihvertfall at det kommer en ny film om det.

 

Jeg skjønner godt hvorfor kritikerne syntes det var en skuffelse. Synes den var helt elendig. Ed Speleers var direkte latterlig dårlig!

Lenke til kommentar
kommer det en ny eragon film?

 

tenkte på det siden kongen skjærte sund det lærettet i slutten å en drage kom fram. hadde vært artig å se en til film om Eragon.

Når en film flopper så totalt at hovedrolleinnehaveren begynner som konstruksjonsarbeider tror jeg det er trygt å si at vi ikke får flere oppfølgere.

Lenke til kommentar

Filmen var så ufattelig dårlig at jeg tviler på at en filmselskap vil tør å investere penger i å lage mer.

 

Jeg har lest bøkene, og synes dem er nokså underholdende men ikke noe mer. Personlig ser jeg på de som en "ripoff" fortelling. Han har tatt klassiske fortellinger om drager og bare omskrevet.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...