Gå til innhold
Trenger du skole- eller leksehjelp? Still spørsmål her ×

Løgn om alvorlig sykdom på VGS


Anbefalte innlegg

Hei.

 

Enten meg eller en annen i klassen lurer på om vi skal kjøre denne "spøken". Jeg syntes den er litt stygg, men den kunne være veldig morsom... syntes jeg da. Snedig humor.

Uansett. Vi begge har høyt fravær så vi tenkte at en av oss skulle gå til læreren å be om å få snakke med henne privat angående fraværet og spørre om sykehuset har ringt?

Læreren sier så klart nei, så sier eleven at han har en svulst i hjernen og sykehuset har meldt i fra om at dem har kontaktet dere. Hvis læreren faller på denne... og for en forståelse vil vel hun få mer forståelse for fraværet?

Uansett... hvis skolen hadde funnet ut dette hva skjer da? Funnet ut at alt er svada. Hva skjer da?

 

Takk for svar!

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Jeg syntes ikke det var en morsom spøk. Jeg syntes ikke man skal tulle med alvorlige ting som svulst. Og hvis dere ikke har en god grunn for alt fraværet så må dere bare ta konsekvensene

 

Men det var vel ikke min personlige mening du var ute etter, så skal heller prøve å besvare spørsmålet ditt:

Hvis hun faller for det er det ganske sikkert at hun vil få mer forståelse for fraværet, men hun vil selvfølgelig ha "bevis", ha en prat med de fra sykehuset og ikke minst, foreldrene deres. Så sjansene for å lykkes er små.

Hvis skolen finner det ut er jeg ganske sikker på at det vil få alvorlige konsekvenser. Jeg tror ikke det vil være verdt det til slutt..

 

Håper dette svaret vil få deg til å ikke bega denne idiotiske "spøken" :)

Endret av Mr_Petter
Lenke til kommentar

Til personen under; Nei. Det gjør ikke det, har du f.eks. en kronisk sykdom (som meg, astma), så stryker de 14 dager fravær. Regner med at om du skulle hatt svulst så hadde de nok mest sannsynlig strøket enn del også..

Ja, men så lenge de lyver om det og ikke har det, så er det ikke annet enn feigt, å jeg regner med lærerne har såpass mye vett at de vil ha det dokumentert?

Lenke til kommentar

Hahaha. Det kommer aldri til å fungere. Dette MÅ dokumenteres, de kommer aldri til å ta dette for fast fisk sånn helt uten videre. Spesielt ikke når du kommer i ettertid og forklarer det, da har du allerede mistet en god del troverdighet. Dessuten kommer dere til å miste absolutt all goodwill hos læreren(e) deres når de finner ut at dere har prøvd å utnytte deres medfølelse. Det kjennes jo helt forferdelig ut når man har hatt medfølelse for noen, og har synes synd på dem, og det viser seg at de egentlig har utnyttet deg.

 

Det hele kommer til å ende opp med at dere blir busted og har dummet ut dere selv, eller eventuelt at det blir busted på stedet når du sier dette for første gang fordi læreren ikke kommer til å tro på dere. Læreren vil også komme til å sjekke hvorvidt sykehuset faktisk har kontaktet skolen. Det ville jeg gjort i alle fall, og jeg er lærer.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...