Gå til innhold

P4 varme og ytelse: dette visste jeg ikke


datanerd

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
This problem may also take place during CPU overclocking. An overclocked CPU generates much more heat than in case it were working at the nominal frequency. So it is quite possible that an overclocked, but insufficiently cooled CPU will work even slower than at its nominal clock-rate.

 

Det han sier er at hvis du overklokker uten å kjøle ned CPU'en så kan den faktisk gå saktere istedet for raskere pga temperaturen. Dette er ikke noe problem så lenge du kjøler CPU'en til under det kritiske punktet der P4 CPU'ene starter TCC (Thermal Control Circuit).

Lenke til kommentar

test maskinen sto jo inne i et skap som holdt 63 grader, tror ikke amd hadde klart seg så bra der inne med vanlig kjøler.

 

Ja de som har p4 og overklokker med så høye spenninger så temperaturen går mot 70 grader på kjerna, kan begynne merke litt dårlig ytelse.. at det var negativt er jeg ikke helt enig i. den temperatur beskyttelsen som intel har implementert i p4 platformen sin syns jeg virker mer eller mindre genial.

Lenke til kommentar
hehe.... Intel... haha

Er nå bedre at cpuen kjøres på lavere hastigheter og ikke brenner opp enn at den tar fyr slik de craooy AMD tingene gjør :>

 

Dagens hovedkort har slik at dem slår seg av hvis CPU'en skulle bli for varm eller at kjøleren datt av. Dette må man fikse i bios selv, og der stiller man på hvor høy varme man skal tillate.

 

Ikke kom med slikt fjas, at AMD er drit og dem brenner opp for ingenting, lær deg å argumentere. :roll:

Lenke til kommentar
en kompis av meg hadde satt på boxed vifta feil til en P4, den ble da 70+ grader, og maskina kræsja... hadde dette vært en amd maskin tipper jeg prosessoren hadde vært toast.

 

Det tror ikke jeg viss han du kjenner har litt peil. De 3siste HKène jeg hadde kunne jeg fjerne CPU kjøler på.(SocketA) da slo maskinen seg av uten at det ble skade til CPU. Det lønner seg og aktivere en slik ting ved hjelp av en jumper! Men du skjønner vell ikke det du??

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...