Gå til innhold

Første titt på The Sims 3


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Kan egentlig ikke si jeg er spesielt imponert. Graffikken var skuffende, men gameplayet virka det som blir oppgradert kraftig, selv om det var egentlig bare forventet. Forskjellen fra sims 1 til 2 var såpass stor at det skulle vel mye til for at 3rn skulle slå det, husker når den første sims 2 infoen og bildene kom, det var et helt annet "woooow" inntrykk. Men jeg kommer vell til å prøve ut og følge med på dette spillet uannsett :)

Endret av MrLG
Lenke til kommentar
Kan egentlig ikke si jeg er spesielt imponert. Graffikken var skuffende, men gameplayet virka det som blir oppgradert kraftig, selv om det var egentlig bare forventet.

 

Dei kan vel eigentleg ikkje utvikle Sims for langt teknologisk sidan omlag heile målgruppa deira er menneske som ikkje har særskild god (gamer) maskinvare.

Endret av sjukheit
Lenke til kommentar

Passelig hardbarka sims fan, så ser virkelig fram til Sims3 kommer ut...

Blir teit hvis de kutter ut rullebåndspillingen som det ble nevnt her tidligere, dette er liksom et spill som skal være mest mulig likt livet slik det faktisk er...

 

Enig i at bildene fra sims3 ikke ga samme følelsen som de første bildene fra sims2, syntes egentlig de lignet veldig mye.

 

Uansett ser virkelig fram til 2009! ;)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...