Gå til innhold

Bra gitarspill


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

endelig en som har skikkelig musikksmak. Ikke det at noe av det andre er dårlig, men den siste soloen på Pink Floyds Comfortably Numb slår dem alle. Sitter her og prøver å få den inn i fingrene på gitaren. varer i 2 og et halvt minutt. Helt sykt! :woot:

Lenke til kommentar
Introen på Extreme's He-Man Woman Hater (spilles av Dweezil Zappa). Introen er kjent som "Flight of the Wounded Bumble Bee".

 

Det var ikke Dweezil som spilte denne men Nuno Bettencourt(som var gitarist i Extreme).

En av mine favoritt gitar soloer må være på sangen Darkness med Rage against the machine, som er på the-crow(filmen) sound tracket.

 

Personlig har jeg mye mer respekt for en som kan å spille gitar enn å spille soloer(da dette egentlig har lite med hverandre å gjøre)

Lenke til kommentar

Personlig har jeg mye mer respekt for en som kan å spille gitar enn å spille soloer(da dette egentlig har lite med hverandre å gjøre)

 

Dette har jo egentlig veldig mye med hverandre å gjøre. Kan du spille gitar kan du ikke nødvendigvis spille mye solospill, men skal du kunne spille skikkelige soloer må du vite hvor du finner de forskjellige notene, teknikker som tapping osv, noe som krever mye mer kunnskaper enn bare å spille vanlige grep. F eks hadde det vært litt merkelig om de som spiller rytmegitar i et band var flinkere enn de som spiller solo. Kanskje du tenker på slike som Steve Vai og Joe Satriani som spiller konstant solo å spille gitar, men isåfall må du nok uttale deg mer presist. :roll:

Lenke til kommentar

Toppen av gitaronani?

 

Jimi Page på Dazed and confused fra The song remains the same. Jeg har vel aldrig verken sett eller hørt en fiolinbue bli så ettertrykkelig maltraktert på gitar hverken før eller siden, effekten lydmessig er bare helt genial. Det er forøvrig en utsøkt versjon av den samme låta på Yardbirds - Live Yardbirds featuring (the good credentials but who is he any way) Jimi Page (live fra New York i 1966/67/68?), hvor låta bare heter Confused.

 

Jeg har litt for stor respekt for Jimi Hendrix til å kalle ham gitaronanist, men Woodoo Chile fra Elecric Ladyland er helt suveren.

 

Forøvrig må jeg underskrive på Pink Floyd Echoes.

 

mvh

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...