Jump to content

Wayshot

Medlemmer
 • Content Count

  476
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

13 :)

About Wayshot

 • Birthday 07/08/1981

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. Noen må ha sovet i kjemi-timene og ikke fått med seg at "sodium" heter natrium på norsk 🙂
 2. De transistorene er deler av tre gyrator-kretser for å booste bestemte frekvensområder før (Q1) og etter (Q2 og Q3) clipping. Står mer om kretsen her: https://electricdruid.net/boss-mt-2-metal-zone-pedal-analysis/ Har hatt en MT-2 en gang i tida. Ble lånt ut, fikk den aldri tilbake, savner den egentlig ikke så mye.
 3. Litt usikker på om det er mulig å unngå at routeren blir "hijacket" av Telenor, er sikkert andre i denne tråden som har mer kunnskap enn meg. Du kan evt prøve å nedgradere til AAJX.13, last ned herfra: https://stup.telenor.net/firmwares/cpe-zyxel-p8702n
 4. Du skal kunne komme inn på webgrensesnittet etter en reset, forutsatt at den ikke er tilkoblet Telenor-nett på WAN eller DSL.
 5. Et lite tips: Ikke oppgrader firmware fra AAJX.14 til 1.3.66. Gjorde det på en 8702 jeg har liggende, det medførte at den ikke kan konfigureres lokalt. Får kun opp link til Telenor ruteradministrasjon på webgrensesnittet, også etter reset og uten at WAN-port er tilkoblet. EDIT: Fikk mekket sammen en RS232-til-TTL-konverter, koblet til routeren og skaffet konsolltilgang. Fikk da break-et bootprosedyren og lastet opp AAJX.14 via http://192.168.1.1 . Nå er den tilbake slik den var ?
×
×
 • Create New...