Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Når er det "greit" å være sjalu?


Anbefalte innlegg

Det er noe jeg har tenkt på en stund, og selv om alle sier at sjalusi er bortkastet energi så mener jeg det finnes tilfeller det der er helt forståelig at vi blir sjalue, uten å måtte bli anklaget for å være paranoide kvinnfolk.

Endret av prada8
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Godta det! So lenge det ikkje er noko meir enn det, ser eg ikkje problemet. Må no vere lov å ha vener på tvers av kjønna utan at det skal oppstå sjalusi.

 

Helt uenig. Ja, det skal være lov å ha venner på tvers av kjønna, men om du leser posten en gang til så står det faktisk "x-en" noe som gjør det helt annerledes. Jeg vil tørre å påstå at det er unormalt å ikke bli sjalu i slike sammenhenger.

Lenke til kommentar

Vi minner om reglene for gjesteposting. En eller flere poster har blitt slettet som følge av brudd på disse reglene. Husk at posting med gjestekonto er for innlegg av alvorlig og/eller sensitiv art. Vi oppfordrer alle til å respektere reglene, slik at vi kan beholde dette tilbudet for de som måtte trenge det. Grove misbruk vil medføre ip-sjekk.

 

Dette innlegget skal ikke kommenteres, da det er off-topic. Reaksjon på moderering gjøres eventuelt på pm. Tilbakemelding av generell karakter kan gjøres i Tilbakemeldinger om forumet.

Lenke til kommentar
Hvorfor er du sjalu? Føler du deg truet av eksen hans? Hvorfor føler du deg truet? Stoler du ikke på at du er bedre enn henne? Hvorfor stoler du ikke på at du er bedre enn henne? Er du ikke bedre enn henne? Hvorfor ikke?

 

 

Jeg føler meg truet fordi jeg vet at at det var hun som slo opp og fordi jeg synes hun er en fantastisk jente som er hundre ganger mer attraktiv enn meg (og da snakker jeg ikke om utseende, men hele pakka). De gangene jeg har tatt det opp med han sier han at alt er i hodet mitt, og at hvis jeg virkelig føler meg truet så har han ingen problemer med å kutte henne ut av livet sitt for godt. Men jeg vil ikke han skal gjøre det, såpass slem er jeg ikke - jeg vil bare slippe å føle det sånn. Jeg vil mye heller få høre at det er henne han vil ha, sånn ta jeg kan komme meg videre å finne en somm bare vil ha meg.

Hva er det ved henne som gjør henne mer attraktiv enn deg? Er det noe du kan bruke for å utvikle deg selv, for å modnes som menneske?

Lenke til kommentar

Du er jo selv grunn til at du blir sjalu da. I et forhold hvor den ene parten ikke føler seg verdig den andre parten er det dømt til å være problemer. Hvis hun ser så mye bra i deg at hun har blitt i lag med deg og alikavel er så fantastisk som du sier så er du jo like bra selv eller så vet hun ikke hva som er bra for seg.

 

Skaff deg litt ryggrad og selvtilitt, det vil nok redde forholdet deres. Store forskjeller i selvverd som du beskriver kan være ganske ødeleggende.

 

Men ja, sjalusi kan være helt greit det.. hvis man derimot går fra sjalusi til mistenksomhet så begynner problemene.. Sjalusi er en naturlig reaksjon siden man vil værne om det man er glad i og sånt, men man må ikke la sjalusien ta overhånd.. Og hvis hun gir eksen mer oppmerksomhet enn typen så er det kanskje et problem fra hennes side ja, men sjalusi burde ikke være nødvendig på den måten.

Lenke til kommentar
Hvorfor er du sjalu? Føler du deg truet av eksen hans? Hvorfor føler du deg truet? Stoler du ikke på at du er bedre enn henne? Hvorfor stoler du ikke på at du er bedre enn henne? Er du ikke bedre enn henne? Hvorfor ikke?

 

Kansje hun føler seg truet? Kansje hun faktisk ikke har god nok selvtillit til å føle seg bra?

 

Det trenger nødvendigvis ikke ha noe med tillit til kjæresten å gjøre. Jeg hadde blitt sjalu om kjæresten min hadde mye kontakt med ex'en, selv om jeg stoler på at han så stoler jeg ikke på henne.

 

ex'en og kjæresten har jo historie sammen, og jeg skjønner ikke hvorfor folk ikke bare kan godta at jenter blir sjalu. det er bare sånn vi er.

Lenke til kommentar

Uansett om det er grunn til å være sjalu eller ikke, så er ikke dette sunn sjalusi. Det kan være helt normalt og sunt å bli sjalu om det er noen som flørter med kjæresten din nå og da. Korte episoder. Å gå å gnage på sjalusien slik som du gjør nå, er ikke bra. Enten så må du starte å stole på kjæresten din, eller så bør du rett og slett kutte ut hele greien, spør du meg. Det må være utrolig slitsomt å gå å tenke på dette..

Lenke til kommentar

Helt normalt å være sjalu, og sjalu går ikke nødvendigvis på tillit. Jeg er en gutt som blir sjalu ganske fort vil jeg si, og jeg sier i fra. Og jeg er såpass heldig at kjæresten min alltid forstår meg og gjør slik at jeg skal føle meg bedre. Sjalusi er helt normalt, men det er noe dritt å gå rundt med. Du må sette visse krav, og viss kjæresten min hadde vist mer interesse for x-en enn for meg hadde jeg virkelig blitt skuffa og tatt det opp med henne med en eneste gang. Eg foreslår at du gjør det samme.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...