Gå til innhold

Xbox 360 blir billigere


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Gjest Slettet+9871234
Liten glipp an Gamer. Alle modellene har 512MB minne, mens Arcade har 256MB lagringskapasitet. Pro har 20GB (HDD), mens Elite har 120GB. Pro og Elite har også mye ekstra utstyr og kjører eldre Xbox spill (xbox 1).

Takk for oppklaringen. :)

Lenke til kommentar

Nintendo har vel greid det kunststykket å prise produktet sitt riktig. De andre to må senke prisene for å få folk til å kjøpe; Nintendo trenger ikke gjøre det samme. Etter mitt syn virker det som to av tre aktører har satt prisen før høyt, og må legge seg på en pris folk er villig til å betale. Salgstallene forteller at Nintendo la seg på riktig pris fra dag en.

Lenke til kommentar
Nintendo burde vel kanskje vurdere å kutte lit i prisene de og. Sammenliknet med den billigste Xboxen gir det lite hw for pengene.

 

som fler har sagt tidligere. pga spillemetoden i nintendo og grafikk nivået på den (mye lavere en 360 og ps3) er den egentlig ikke i konkuranse med de andre spillmaskinene. og har dermed ikke no behov for å konkurere så hardt som de andre. en annen ting er at nintendo faktisk tjener penger pr maskin de produserer og selger. noe sony og MS fremdeles sliter med.

Lenke til kommentar

Kjøpte en Aracade boks (med hdmi) hos Lefdal for 1695,- for noen mnd siden. Den har vært utmerket, men støynivået på den drøy!

 

I tillegg fungerer ikke spill som Burnout Paradise på Live. Den krever harddisk noe Aracade boksen ikke har, og det syntes jeg er litt drøyt.

 

Forøvrig kan vi melde om priskutt på PS3 også, Netshop kjører ukens tilbud med 2999,- for 40GB modellen :) Ref: http://www.netshop.no/aspx/produkt/prdinfo...aspx?plid=94297

Lenke til kommentar
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...