Gå til innhold

Tråden for de hodetelefonofile


miCro

Anbefalte innlegg

Okey, Hva med å gå for en Fiio E9, men da må jeg kjøpe en E7 siden kilden min er datamaskinen?

Om jeg trenger lukkede eller ikke er jeg egentlig ikke så sikker på :p Men er vel kjekt å slippe støy av andre ting når du skal nyte musikk :)

 

Men jeg las bare en litt på HPX om Dt990 og der sto det følgende:

Anbefalt produkt "Din Side" 02.2010. Terningkast 5.

"Svært god byggekvalitet, god komfort(velurputer på klokkene og polstret bøyle), herlig romfølelse og stort

stereoperspektiv, dyp og tung bass, finstemt mellomtone og klokkeklar diskant". Men jeg vet ikke :p Virker som Dt770 også er bra da, nei skal virkelig ikke være enkelt dette :p

 

EDIT:

Takker for alle svar og oppklaringer sålangt :)

 

Valget på headsett står nå mellom DT990 Premium eller DT770, og en E9 + E7 som forsterker/dac. Men har ikke helt bestemt meg for headsettet enda, men det bikker litt mot DT770, er vel ikke feil å kunne stenge ut knullekaniner i nabo hybelen på nattestid :p

Men angående E9 og E7, er det da slik at jeg må ha begge når jeg bruker datamaskinen som lydkilde?

Endret av Grannystyle
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Du "bør" ha både E7 og E9, ettersom en E9 rett på datamaskinen vil dra med seg alt av støy lydkortet plukker opp. Eventuelt kan du jo alltids starte med en E7 og skaffe E9-en etterhvert, DT990 er relativt lettdrevne, og bør gi fin lyd ut fra en E7, min egen PA2V2 blåser i hvertfall godt med liv i dem. :)

 

 

Angående åpne eller lukkede hodetelefoner er selvsagt det beste å ha begge deler, men om skal bo alene er det sjeldent dumt å kunne høre litt av det som skjer rundt en, om du skal flytte på hybel er nok faren for naboer med gressklipper og fjernsynsapparater på full lydstyrke liten. Viftestøy og lignende forsvinner fort om man har litt lyd på, andre lyder er ofte greit å høre, i det minste når man bor alene.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Ok, hvordan funker DT770 på E7'en da? går det like greitt? for et alternativ kan jo å være å gå for opent og lukket headsett og så kun kjøpe E7 og vente litt med E9. får sjekke priser rundt om kring å se om pengene strekker tak i alt i engang! :) Men da tror jeg at jeg har bestemt meg, så tusentakk for alt! :)

 

EDIT:

Da var Fiio E9 og E7, bestilt :) Nå venter jeg kun på at jeg får registrert brukeren min på HPX så jeg kan bestille DT770 og DT990, og så er det bare å rigge til hybelen og pompe ut musikk! wihuu! :)

Endret av Grannystyle
Lenke til kommentar

DT770 er jeg ikke veldig kjent med, men god lyd blir det nok med en E7 bak rattet. Det er nok en smakssak hva som bør til for å drive et DT770/DT990, men du kan forvente svært god lyd ut fra en E7, så kan jo oppgraderingene komme etterhvert. Merk at også DT770 har noe "tung" lyd, på godt og vondt. Personlig foretrekker jeg litt mer nøytrale hodetelefoner når de uansett er lukkede, da bassen ofte blander seg litt for mye inn i resten av lyden.

 

Du får ha lykke til med "problemet" ditt uansett, fornøyd blir du helt sikkert!

Endret av AiKi
Lenke til kommentar

Jeg sitter og vurderer å handle inn et nytt sett med hodetelefoner. Mitt AKG 518k er ikke så mye å skryte av lenger.

 

Tenker på Denon ah-D2000. Liker veldig godt utseendet på dette, og liker at det faktisk er lukket, så det vil ikke lekke alt for mye lyd, som er et stort pluss for meg.

 

Noen andre gode forslag på et sett med hodetelefoner til røffelig samme prisen, og som har et like rent utseendet?

Lenke til kommentar

Vel, jeg prøvde en kompis sitt Monster Beats by Dr.Dre Solo HD på TG. Og lyden imponerte meg. Pluss at jeg ikke hørte en dritt av det som skjedde rundt meg, som er ganske bra med tanke på at det er TG! Og siden jeg fant de for 1299 så gikk jeg for det ;) Håper bare jeg får de før jeg skal på ferie.

 

 

Hei.

Hvor fant du disse hodetelefonene til kr 1299,-?

Lenke til kommentar

Noen som har erfaringer med Klipsch Image S4?

 

Bruker til vanlig Monster Turbine, men ettersom de er litt tunge og litt dyre så har jeg latt være å bruke de når jeg trener (ettersom jeg mener sannsynligheten for å ødelegge proppene er litt høyere når man trener). Da sitter jeg igjen med et par 100kr's Sony-propper som brukes under trening og disse er i en "litt" annen klasse enn Turbines.

 

Derfor lurer jeg på om Image S4 er noen propper som kunne ha vært et greit alternativ til trening mtp både lyd og at det er litt mindre surt om man greier å ødelegge propper til 500 enn 1500kr.

Lenke til kommentar

Personlig ville jeg ikke kjøpt noe fra Monster. Misliker sterkt snake oil-selskaper som hovedsaklig selger på løgn, skjønt noen synes vel det bær være fullt lovlig å loppe dumme/naive mennesker.

 

Men gratulerer med kjøpet, de høres vist fantastiske ut. :) Gi tibakemelding på om du synes de er for tunge da, det vel gjerne den eneste negative tilbakemeldingen de får.

  • Liker 4
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...