Gå til innhold

Går det an å la E65 bruke pc'ens nettilkobling via USB?


Anbefalte innlegg

Hei..

 

Går det an at en Nokia E65 bruker pc'ens internettilkobling når den er koblet til PC-en med den medfølgende USB-kabelen?

 

Og merk.. Jeg vil IKKE bruke mobilen som modem for PC-en - jeg vil at mobilen skal bruke pc'ens internettilkobling via USB, f.eks til å oppdatere mailinnboksen uten at det koster meg et eneste GPRS-øre..

 

Legger ved en skisse for å unngå masse mas om "mobilen som modem"..

 

post-79198-1202303986_thumb.png

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Jeg tror faktisk ikke dette er mulig uten en hack av OS. Fant et svar på et ligndende problem under tråden Ofte Stilte Spørsmål:

 

---

Er det mulig å surfe på mobilen via bluetooth? Altså koble til en pc som har bluetooth for deretter å bruke pcens nettilgang å surfre gratis fra telefonen?

Der mulig på de fleste Nokia Series 60 Symbian telefoner, samt Sony Ericsson UIQ Symbian telefoner. Det finnes en "hack" som heter gnubox. Les mer om den her. Det finnes også en versjon for Symbian 3rd edidtion her.

 

Og en gang for alle: Dette er en hack av OSet og noe som ikke er teknisk mulig å få til på "dumme" telefoner. Med andre ord: Har du en telefon som ikke kan kjøre symbianprogramvare kan du bare glemme dette. Om telefonen kan kjøre java eller ei har ingen betydning.

 

Her kan du finne en metode som kan brukes på enkelte Sony Ericsson telefoner for å surfe via en slags proxy. Om noen har prøvd dette, gi gjerne tilbakemelding på om og hvor bra det fungerer
.

----

 

Dette gjelder jo for BT, men det er kanskje mulig med USB også?

Lenke til kommentar

det der virker lovende.. fra der jeg lastet det ned fra fikk jeg inntrykk av at det funker via kabel også.. og jeg fikk installert det greit, og det starter.. men den siden med "manualen" er visst død, og jeg tror jeg trenger å lese litt for å få det til å funke.. så jeg får vel vente litt til siden kommer opp igjen..

 

eller kanskje noen her allerede har fått det til?! :)

 

EDIT: fikk det til nå - via bluetooth vel og merke.. går vel ikke like raskt som kabel, men jeg kan jo bruke det et stykke unna pcen.. sengen f.eks..

takk for hjelpen, tulling03..

Endret av twutt
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...