Gå til innhold
Trenger du hjelp med PCen? Still spørsmål her! ×

Kan ikke kjøre win utforsker og IE


Anbefalte innlegg

Maskinen har etter en stund kastet vekk disk 3 i Raid 5. Jeg fikk den inn i raidet igjen uten feil. Så kastet den ut disk 3 igjen etter en stund, og da klarte jeg ikke å få den inn igjen. Så etter noen dager har den funnet på å kaste ut disk 2, noe som betyr at den ikke er bootbar. Jeg får imidlertid tvunget den inn igjen. Ca annenhver gang krasjer den etter få min med blåskjerm, andre ganger krasjer den omtrent like raskt, men på en måte som ser ut som en kontrollert shutdown.

 

Jeg får startet maskinen i safemode uten nett. Med nett klarer jeg ikke boote den. Den går et stykke, men henger seg på en fil og slukner igjen. I safemode uten nett virker den å kjøre stabilt.

 

"Siste fungerende konfig" fungerer ikke.

 

Jeg har hatt ut minnebrikker uten at det hjelper.

 

Jeg har også hatt noen rare oppførsler, sånn som at nettverkskortene plutselig ikke funker, at lydkortet måtte ha ny driver for å fungere igjen osv.

 

Sist men ikke minst har jeg ett eller annet minneproblem. Jeg har effektivt drøye 3000MB minne, men det føles mindre enn hva jeg har på den maskinen jeg nå skriver på (cel 430/512MB).

 

Min foreløpige konklusjon er at det må være en konflikt som har noe med drivere/software å gjøre. Det er ting som tyder på at diskene fungerer rent elektrisk/mekanisk (for eksempel at den kjører i safemode). Så min foreløpige teori er at noe i maskinen har drivere som enten er i konflikt med hverandre, eller en eller annen funksjon i operativsystemet er i konflikt med en grunnleggende funksjon i drivere generelt.

 

HW: Asus maximus formula SE, Intel 6600Quad, 3x Samsung 500GB, 2x2048MB, 2x8600GT/512, 2 x plextor 810, 620W psu.

Endret av Snickers-is
Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...
Videoannonse
Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...