Gå til innhold

Sniktitt på Mount & Blade


Anbefalte innlegg

Der Oblivion er en dårlig (og meget dårlig) kopi og forsøk på å komme på RPG himmelen blant storheter som Baldurs Gate og Neverwinter Nights, seiler Mount&Blade inn som en liten nyfødt stjerne med enorme potensialer.

 

Har faktisk lengtet etter et slikt spill lenge men alle RPG spill har som hovedinnhold innholdt monster, magi og en stor mengde urealistiske ting. M&B kutter vekk dette og gir deg hard, brutal middelalderkamp. Nytter ikke å sette seg ned mitt i feltet og gnage bein eller drikke en drikk, her er det ingen mulighet å få helse under kampen noe som er naturlig.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
du må få nok renown, vet ikke helt hvor mye, tror det er rundt 200, så blir du invitert av en av kongene til å bli vassal, da får du tilbyd en landsby som du kan forbedre, det holder ikke bare å bygge der, du må gjøre quests for landsbyen så den blir rikere, henter kyr og korn osv.

Aha, dette har ikke jeg gjort dessverre. Til gjengjeld har jeg nå to landsbyer og et slott. :-D. Får vel begynne å hjelpe til i landsbyene mine også da.

Lenke til kommentar
du må dra til en landsby og snakke med village elder, og spør om cattle, noen har, noen har litt og noen har drit mange

Jeg har som regel opplevd at de fleste ikke har noen som helst, og at noen har et par stykker bare. Samme med hvete og andre varer.

 

Et nytt screen for å hekte dere som enda ikke har bestemt dere:

post-51936-1201801821_thumb.jpg

Lenke til kommentar
Har det mye å si hvilken av de tre "typene" du velger når du lager karakter 8noble, merchant, adventurer)? Ser at det kan ha litt å si i starten, men velger man i praksis en vanskelighetsgrad som følger deg hele spillet eller er det rett og slett kun ulike startbonuser?

 

nei det er vel bare starten det har noe å si, kampene er like vansklige, du bare begynne med bedre utstyr og renown så det er lettere og raskere å komme inni spillet

Lenke til kommentar

Når det gjelder valg av attributes (strenght etc) og skills utover spillet er det anbefalt å gå for mye strenght og agi, og makse ut skills innen power strike og powerdraw. Dette gir deg en god character til fighting. Så kan du heller gi heltene du får med på laget skilsl innenfor team management etc.

Lenke til kommentar
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...