Gå til innhold

Debatt om sex scener i Mass Effect


Luchy

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Jack Thompson Defends Mass Effect

Verda står ikkje til påske...

Believe it or not Jack Thompson and I email sorta regularly. Granted he usually emails me bizarre, over-the-top press releases (which I often don't post) and I respond with disjointed quotes from movies, which I hope will one day remove that last wobbly hinge of his. (No luck yet).

 

Last week Jack emailed me a press release entitled "Grand Theft Auto IV to Be Released April 29; Culture War Begins Now" and after my typical poking, I got on to the topic of the Mass Effect controversy and was shocked, literally out of my socks, to find him defending the game... sort of. Apparently, even anti-gaming crusader Jack Thompson found self-help author Cooper Lawrence (who he refers to as a man), uninformed and the entire controversy contrived. Hellooooo kettle.

 

To: Brian

From: Jack

Immediate News Release - January 24, 2008

Grand Theft Auto IV to Be Released April 29; Culture War Begins Now

 

To: Jack

From: Brian

I like your new glasses.

 

To: Brian

From: Jack

Wow, as usual you're grasping the real news here.

 

To: Jack

From: Brian

I'm surprised you haven't been looking into Mass Effect.

http://kotaku.com/348692/ea-fighting-mad-a...=2#viewcomments

 

To: Brian

From: Jack

Why would you be surprised. I don't see any problem with it. The guy who shot his mouth off about it had no idea what the Hell he was talking about.

 

To: Jack

From: Brian

You mean you're OK with mass effect?

 

To: Brian

From: Jack

Of course. This contrived controversy is absolutely ridiculous. Report that, why don't you?

 

Consider it reported. Now where did my socks go?

Kjelde: http://kotaku.com/349423/jack-thompson-defends-mass-effect

Lenke til kommentar

snart klager dei vel på at super mario samler på sopper og små penger :!:

 

dei kan tåla å se kva som helst i virklegheiten, eller på tv (ikkje spill) og alt er fint. men så kjapt spill kommer inn i bildet så er alt galt.

 

fy fy gutten min du kan ikkje spille tennis (eller noen annen type spill) det er galt :scared:

Lenke til kommentar

Hehe. Hadde South Park gått i USA nå hadde dette blitt en dobbel-episode. Er vel ikke nyheter at foreldre i USA er livredde for at kidsa skal skjønne at man kan ha seksuelle forhold. Det som er så fullstendig idiotisk med konservativ amerikansk media er at de danner seg en mening om saken som de står ved uansett. I intervjuet blir jo han Spiked TV fyren spurt om ting han ikke får sjangs til å snakke om. Og etterpå sitter det et "ekspertpanel" å diskuterer spillet, som de ikke engang har prøvd. God bless America.

 

Lett å bli irritert når et fantastisk spill som Mass Effect blir dratt gjennom gjørma, men tror Bioware skjønte at dette ville skje. Kanskje de ikke har noe mot det engang. Selv om det er negativ PR, kan jeg garantere at salget ikke ble negativt påvirket.

Lenke til kommentar

Haha, dette er jo urkomisk. Men egentlig også ganske tragikomisk, da Mass Effect virkelig ikke fortjener noe ekkelt stempel. Det flotte kvalitetsspillet fokuserer overhode ikke på verken sex eller spesielt ekstrem vold, men hovedsaklig god rollespilling. Derfor lurer jeg i grunn på hvordan de kan snakke om småunger i denne sammenheng. Det er da en målgruppe som uansett ikke kan ha glede av spillet? Tror ikke mange 11-åringer kan klare å komme seg til den vesle erotiske scenen engang.

 

Jaja, all PR er vel god PR...

Lenke til kommentar

Er egentlig ikke spesielt overraska over at det er akkurat Fox News som gjør dette her. De er ufattelig konservative på alle plan, og spill i seg selv er et hatobjekt der i gården. Seerne er selvfølgelig likedan, og sluker nyheter om spill som skaper drapsmaskiner og pedofile voldtekstmenn som rev på en hønsefarm.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...