Gå til innhold

Oppdaging av ein ny rett


Anbefalte innlegg

Skrevet
Var sånn strøost på i ein brun lerkeforma plastboks.

 

Du kaller det tørre støvet der for parmesan?

 

Det er omtrent som parmesan. Parmesan kan du jo kjøpe i små posar på Rema, eller kvar du handlar. Og JA, det er pulver.

 

Du har tydeligvis ikke smakt 'the real deal'.

Videoannonse
Annonse
Skrevet
Det er strøparmesan som er tingen...Viss ein brukar det i vanleg osteform må de no vel verte alt for mykje!

Det ble alt for mye ja. ^^

Nå har jeg prøvd med mindre parmesan og må si det smakte mye bedre nå! :D

Skrevet
Også kjent som pizza :D :D

 

Pizza nei? Dette er eit enkelt måltid som tar 5 minutt å lage til. Pizza er mykje meir styr med.

tar meg 5-6min å lage en pizza

 

tortilla lefse

tomatpurre/salsa

skinke

hvitost

paprika

løk

 

ovnen på 250 grader , 4min

Skrevet

menne, nå kan du nå lage 2 i slengen ? blir mett av det ...

 

og jeg bruker faktisk ikke ovnen når jeg lager slike... jeg har noe som kalles for "salamander" en liten sak som bare har overvarme ... varmeelementene blir varme på 1min :D

Skrevet

Har på følelsen at dette er bare bullshit kalvegodt.. Det kan ikke smake godt! løk og skinke! :nei:

 

Viss oss noen skikkelige bilder av toasten din da ;) Og spis den også :)

 

Kan ikke tro den smaker perfekt akkurat.

Skrevet
Har på følelsen at dette er bare bullshit kalvegodt.. Det kan ikke smake godt! løk og skinke! :nei:

 

Viss oss noen skikkelige bilder av toasten din da ;) Og spis den også :)

 

Kan ikke tro den smaker perfekt akkurat.

 

Ja det er greit. Eg skal ta bilete av den neste gong eg lagar den. Er tom for sprøsteikt lauk no, men det skal la seg ordne :thumbup:

Skrevet

Det høres godt ut men jeg ville ikke kalt det en rett. For meg er dette en brødskive med kreativt valg av pålegg. Mulig du synes den får en unik konsistens fordi du ikke er vant til stekt løk på rista brød, hva vet jeg, men jeg synes egentlig ikke noe av dette høres unikt ut. Når du sier at du har erfaring med matlaging da du lager "ofte pytt i panne og slike ting" synes jeg det er ganske beskrivende. Husk at blandt de som kommer med kommentarere i denne tråden er det folk som har sørget for sitt eget kosthold i mange år. Noen i flere tiår faktsik ;) Og du neppe den eneste som har fått lyst på noe annet enn brødskive med leverpostei.

 

Nå er det skjeldent jeg spiser brødskiver, annet enn til lunsj, men dette skal prøves ut i en eller annen variant (har skjeldent brød hjemme så helt likt blir det ikke) i nær framtid.

Skrevet
Det er unikt ja! Fordi eg har oppdaga ein heilt unik konsistens.

Kan du beskrive konsistensen, og hva som gjør den unik?

 

Ein kan ikkje beskrive smak. Kan du beskrive korleis kjøtkaker i kvit sos smakar?

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...