Gå til innhold

Hva liker du best - stemningen om morgenen eller kvelden?


SkyFly

Anbefalte innlegg

Hei!

 

Bare noe som hadde vært morsomt å vite - hvilken situasjon synes du gir best stemning: Sent på kvelden (solnedgang, skumring), eller grytidlig på morgenen (soloppgang, litt før og etter)? Ikke ta trøtthet og søvn med i regningen nå, for da vil nok de fleste synes kvelden er det beste ;)

 

Selv synes jeg morningene gir en helt magisk stemning! Helt stille, alt våkner til liv, kalde spor etter natten og rett og slett en stemning jeg elsker. Å våkne opp i teltet rundt soloppgang er eventyr.. :)

Endret av SkyFly
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Morningene er som oftest bråkete pga. biler og rush, men hvis man finner en stille morgen med fuglekvitter og rasling i bladene så er ingenting i verden bedre.

Varme og tørre sommer-/høstkvelder med litt frisk vind er også fint, men det uttrykker ikke den samme harmonien og roen. Mer en følelse av livet er herlig og at verden lever.

Lenke til kommentar
Selv synes jeg morningene gir en helt magisk stemning! Helt stille, alt våkner til liv, kalde spor etter natten og rett og slett en stemning jeg elsker.

 

Enig, morgen er elsk, om vinteren liker jeg det like før det blir lyst, da det er absolutt stille ute -2 og nysnø, evig godt å gå tur da ^^;

Om våren/sommeren er like før soloppgang, gjerne med lett tåke. Tiden etter også, søndager er det godt å sitte ute tidlig på dagen og se på folk (som ikke er stressa!) gå turer ^^;

 

Sånn ellers synes jeg det er best om natten for alt går i et mye roligere tempo, dagene og kveldene er fyllt av altfor mange som stresser, og det er ikke noe koselig :p

Endret av arthoz
Lenke til kommentar

Jeg hater å stå opp tidlig om vinteren! Surt og kaldt. blæh.. :thumbdown: Det som er positivt med den er snø, og ikke slafs og regn.

 

På en fin sommerdag derimot, er det herlig å stå opp tidlig til ei stålende sol og vrinskende hester i skogen bak meg :love:

Jeg elsker også å ri meg en tur uten sal, bare henge å dingle i varmen. Ta med bikkja ned til stranda å sitte i solsteken mens hunden snuser i gresset og spiser fuss :!:

Lenke til kommentar

Kvelden! Jeg er en skikkelig nattugle og jeg elsker den følelsen jeg får av å gå rundt om natten, i full stillhet og klar stjernehimmel. Føler ikke det samme om morgenen, for da er dagens rutiner, planer og gjøremål rett rundt hjørnet. På kvelden/om natta er det friheten som står for tur de neste timene. Herlig.

Lenke til kommentar

Morgen: Vet at en ny, helvetes dag på skolen venter, jeg har sovet for lite, rakk ikke bæsje før jeg måtte løpe til bussen, glemte matpakka, har ikke ordentlig skotøy, og selvsagt har snøen blitt til slaps. Eventuelt på sommeren (jobb): "Glede" seg til nok en drittdag på jobb, for drittlønn.

Morgenstemninga for meg er nok heller traurig, så går for kveld.

Endret av Koffert
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...