Gå til innhold

Akkuratt fått en Wii i hus, hva bør jeg kjøpe?


kensund

Anbefalte innlegg

Jeg støtter Guitar Hero 3 fullt ut om du liker musikken og / eller liker å spille gitar. Jeg hadde både GH2 og 3 på xboksen før den streika for andre gang, og selv om jeg er mer eller mindre gjennom karrieren på begge to på Hard uten store problemer vurderer jeg seriøst å kjøpe GH3 til PC eller Wii. Jeg gikk gjennom karrieren i GH3 i co-op med broder'n, men for min del er karrieren bare en liten del av spillet. Jeg elsker mange av sangene og jeg elsker å sopille gitar, så en kombinasjon er nesten perfekt. Co-op var grei nok, men jeg foretrekker faktisk single-player.

 

Metroid Prime 3? Det eneste Metroid spillet jeg har spilt er Super Metroid på SNES, men er Metroid Prime like bra er det nok verdt det. ;) Men husk det er siste del i en trilogi, så du får nok mer ut av det om du har spilt de andre to først. (ikke at jeg har det, men "siste del i en trilogi" sier jo sitt).

 

Hvorfor driver forresten alle å anbefaler Super Mario Galaxy når han sier han allerede har det?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
skulle jeg ha valgt et av de spilla hadde jeg rangert dem slik:

1. No More Heroes

2. Bully

3. GH3

4. MOH:Heroes 2

 

MOH:H2 har jo revolusjonerende online del til wiien, ingen friend codes, men har hørt at det rett og slett bare er en ordinær shooter og ikke no mer.

Har du opplevd GH1 og GH2 så hadde jeg ikke gått for GH3, Bossfight moden er helt ødlagt, ekke no morsomt -.-

Bully er jo en remake av ps2 versjonen og kommer nok bare til å ha noen wiimote funksjoner ekstra og flere chapters enn ps2versjonen men har du spilt ps2 versjonen er det ikke mye å hente :p

No More Heroes er et must hvis du digger Action, rå dialoger, heftige bossfights og ikke minst de små touchene som å gå på do for å save :D

Jeg har aldri hatt bully, guitar hero før så dette er liksom nytt for meg. Og jeg digger skytespill. Alle sier at ww2 er kjedelig, det er jo så rått. Så jeg har et problem. Men jeg skal ha mario kart og super smash og ganske sikker på at jeg skal ha star wars også, me alt jeg vet er at nesten alle disse kommer rundt sommer/mai og jeg har bursdag i mai. Jeg sliter virkelig med dette med å velge!!!

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...