Gå til innhold

Webkafeen


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Btw. Noen som har noen gode teknikker for å skape en illusjon av inngravert skrift? Skulle gjerne prøvd det ut.
I CSS3 er dette enkelt med text-shadow, men til det blir brukbart blant folk flest bör du satse paa Javascript eller bare god gammeldags bilderedigering. Endret av Rabbid
Lenke til kommentar

For StatoilHydro sin egen del tror jeg den gamle logoen/navnet var bedre. I navnet fikk man inn Hydro noe som er bra siden StatoilHydro er spesielt gode på oljeborring på store havdyp. Dessuten hadde man en ren, lyseblå farge som fikk fram en mye mer miljøvennlig profil på hele selskapet.

 

Den nye logoen er mer mørk og luksuriøs, og minner mer om designet og kulturen i asiatiske/arabiske land, den mer lyse og enkle skandinaviske stilen. Føler dessuten den passer bedre til et flyselskap.

Endret av JonT
Lenke til kommentar

Litt usikker på den nye logoen til Statoil, den er jo forsåvidt fin men kanskje litt for anonym. Skulle gjerne sett den i en annen farge.

 

Og dere som klager på den "nye" Telenorlogoen fortsatt, husker dere i det hele tatt hvordan den gamle så ut? (googling ikke tillatt) Den nye propellen er jo awesome. Ingen kan påstå at det ikke er et unikt og umiddelbart gjenkjennelig utrykk. En logo har flere funksjoner enn å bare være pen å se på.

Lenke til kommentar

Det er faktisk ganske morsomt ja.. :wee:

 

Men jeg klandrer ikke designeren(e). Hvem faen var det som visste hvordan logoen til Norges Husflidlag så ut før denne saken? Og det er jo benyttet som Husfliddama selv sier et utbredt internasjonalt symbol i logoen. Så man er jo dømt til å finne store likheter noen steder. At fargen og er lignende gjør det ikke akkurat bedre.. :p

Lenke til kommentar

Må si meg enig der.

 

Ellers hadde jo slagordet "Good designers copy, great designers steal" hvert ganske passende. ;)

 

Synes faktisk logoen var veldig bra. Kunne vel helt sikkert hvert brukt andre symboler som er mer passende, men ideen med en ledestjerne er ikke så dårlig. Liker også fargene selv om det kanskje blir litt feil. Rent visuelt liker jeg den godt.

 

Eller bare god gammeldags bilderedigering.

 

Var det jeg tenkte på. Inngravert skrift skal være ikke være så vanskelig å skape, men ønsker at det skal se realistisk ut. Jeg er dårlig med effekter i photoshop.

Endret av Sono Juventino
Lenke til kommentar
Da tror jeg du får dra et annet sted. De fleste begynner vel å bli såpass etablerte at de får kritikken litt mer privat eller på jobben.

 

Stemmer nok meget bra. Woah, we're growing up :ohmy:

 

Gjennomsnittsnivået på diskusjon.no er rent søppel uansett. Skulle ta meg en titt for å finne et eksempel, og trengte ikke lete lengre en første tråd! https://www.diskusjon.no/index.php?showtopic=1105960

 

the CreateYourWeb web page that will help make goodwebsite :tease: Åh forresten, neste gang en av dere møter på gode, gamle "designers-block", så har MakeYourWeb et solid forslag å komme med!

To get started!

 

To get started you need an good ide to how you website is gonna look and be about.

 

That will sometimes be hard. An easy way is to write about something you like.

 

Example you like footbal then write about that.

Endret av loathsome
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...