Gå til innhold

Webkafeen


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Adrian Holovaty, en av utviklerne av Django :)

 

Han har ikke skjegg. :( Frykter for framtiden til Django hvis han skjeggløse mannen står bak.. :shrug:

 

EDIT: Gjelder vel kanskje bare programmeringsspråk. Mannen bak Python har tydeligvis rikelig med skjegg, så det kan gå veldig bra. :)

 

150px-Guido_van_Rossum_OSCON_2006.jpg

Endret av jorgis
Lenke til kommentar
Lite energi om dagen - lurer på om det er vinterdagene eller døgnrytmen.

Vurdert å trene, og kanskje få deg litt sol? Har gjort underverker for mitt energinivå om dagen i hvertfall :)

Mjaa, er ikke så keen på solarium :p Spiller fotball hver tirsdag, vet ikke om jeg skal trappe det opp noe særlig mer igrunn, men takk for tipsa.

Lenke til kommentar

@loathsome: For meg blir det for mye tekst som ramses opp nedover som vanlig mengdetekst. Du skal jo selge deg inn, prøv å la det viktigste budskapet ligge i noen forseggjorte bokser over eller ved siden av innholdet for eksempel. Så kan disse boksene eksempelvis lenke videre inn til mer detaljerte sider om hver tjeneste du/dere tilbyr.

 

Nå er det ikke noe blikkfang som skiller seg ut, alt er likestilt og det er en massiv blokk med tekst.

Lenke til kommentar
Men tilbake til noe saklig, er det noen som har noen artikler ?

 

Mente jeg hadde noe på utf-8 kontra iso-8859, - fra de tider jeg gikk helt over til å bruke utf-8. Men den eneste jeg hadde i bokmerkelista, var Reasons for using UTF-8. Tror jeg egentlig ble overbevist når jeg var med å lage et nettsted med tysk, fransk, engelsk og urdu som språk. ISO-8859-1 fungerer skikkelig dårlig da.

 

Du har sikker fått med deg at W3Schools alt har lagt ut taglista for HTML-5.

 

Ja, jeg fant en artikkel som var litt interessant for en som har vært på nettet siden overgangen mellom HTML2 og 3, The Next-Gen Web

Takk! :)

Lenke til kommentar
http://stuff.loathsome.us/mentoobloss

 

Hva synes dere? Prøver å skape en minimalistisk, men stilren, clean og funksjonibel layout.

 

For meg så strider dette i mot ganske mange "regler" i min bok, dersom du er ute etter en minimalistisk og stilren, clean layout. 

 

 

Jeg kan begynne med dine snirkelsnarkler, disse blomstene som står ut fra menylinjen og footer. Mer upersonlig kan du ikke gjøre et design, og i mine bøker vitner dette om lite kreativitet og raske utveier. Jeg sier ikke at du ikke har tegnet disse selv – selv om jeg regner med at de er fra en slags brushpakke eller lignende. 

 

Det er viktig at du prøver med porteføljen å skape et varemerke. Du er ukjent på markedet, og skal fremstå som bedre enn alle de som allerede har skapt seg et navn. I mine øyne så ville kanskje en side som du holder på med nå passet bedre til et byrå som hadde eksistert i 40 år, og hvor alle de potensielle kundene som besøkte siden, allerede visste at de var flinke og i grunn bare gledet seg til å finne kontaktskjemaet.

 

Jeg regner med at du, som alle andre design- og utviklingsbyråer er ute etter kunder og da er det viktig å vise hvorfor de skal velge deg/dere isteden for alle andre som finnes der ute. Dere viser ingenting av dere selv, og med mindre du faktisk er en asiatisk kvinne som ble tatt bilde av med ei data på fange med hendene i været, ville jeg nok fjernet stockbildet på forsiden. Sett av mindre plass til tekst, lag eller få tak i noen ikoner som du kan bruke til å dele opp teksten. Sett av minst 50% av forsiden til eget arbeid, slik at kunden med en gang får et godt førsteinntrykk. På en portefølje er det ekstremt viktig med et godt førstreinntrykk. I stede for å skrive at dere gjør design med 8 linjer, vil det nok i mange tilfeller være nok med 2 linjer og et screenshot av hva dere har laget.

 

Dropp pris, det kan de spørre om når de har kontaktet deg. Om dere har kunnskap i CSS, HTML og mySQL kan også sies på andre, mer strukturerte og penere måter. 

 

Her må du sette deg i tankene til en eventuell kunde, hva vil han helst forvente å se, og hvordan kan du guide han best mulig til ditt kontaktskjema – det er jo tross alt målet.

Endret av sparks
Lenke til kommentar

Haraldson og sparks: Tusen takk for god, konstruktiv kritikk (spesielt du, sparks) :) Vi tar det til rette og skal gjennomgå en overhaling snart. Foreløbig er denne versjonen online på http://mentoo.net/ (og .no, så snart dns og slikt er oppdatert). Teksten som ligger der nå er egentlig et hastearbeid for å ha noe der. Vi har allerede et par kunder, så nettsider og profil har blitt litt nedprioritert, men vi tenkte å gjøre noe med det nå.

 

.. å designe noe slikt er noe av det vanskeligste, mener jeg :p

Endret av loathsome
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...