Gå til innhold

Er det vanskelig å bygge pc?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Direkte vanskeleg er det ikkje, men det er ein del ting som ein skal kome i hug - noko som me som har bygd ein del PC-ar kanskje tykkjer er sjølvsagte. Difor vil nok mitt råd til deg vere at du absolutt burde prøve deg på å byggje PC sjølv, sidan det er både moro og lærerikt (at det er billegare og betre enn ferdigbygd er nok derimot ei sanning med ein del modifikasjonar), men at du får med deg ein som har gjort det før fyrste gongen, som kan gje deg litt hjelp og tips undervegs.

 

Uansett, lukke til! :)

Lenke til kommentar

Moderne PCer er litt som Lego - du ser lett hvor de ulike tingene skal settes inn/plasseres. Så lenge man tar seg tid til å titte litt i manualen til hovedkortet hvor det meste av installasjon av f.eks RAM, skjermkort, prosessor /m kjøler, osv. står forklart, så er det lekende lett, og gøy! :)

 

Det eneste som kan være litt tricky er å på forhånd finne deler som fungerer godt sammen. Eksempelvis så har det hendt meg at minnet jeg kjøpte med til en ny selvbygge-PC ikke fungerte så bra på hovedkortet, og måtte gå til anskaffelse av noen andre minne-moduler.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...