Gå til innhold

Hva er rett på grøt? Sukker -> Kanel eller Kanel -> Sukker?


Atatar

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Hmmm….. kan dette brukes til noe vitenskapelig?

 

Men fra min side er det smør først, så sukker og kanel til slutt. Kanel har jeg på til slutt slik at ingen kan se hvor mye sukker jeg har strødd på grøten. Godt med sukker……..

 

Hvis man i tillegg sjekker oppskrifter så står det som regel; Server med smør, sukker, kanel og rød saft.

 

http://tradisjoner.no/oppskrift1398.html

 

http://www.matoppskrift.no/sider/oppskrift13671.asp

Lenke til kommentar
Så lenge jeg kan huske har vi innad i min familie hatt en evigvarende diskusjon om følgende:

 

Hva skal man ha først på grøten? Sukkeret eller kanelet?

 

Det hadde vært morsomt å se om andre har meninger om dette, og i såfall hva flesteparten mener. Plassering av smør er irrelevant.

 

Selv er jeg naturligvis for det eneste rette; sukker før kanel!

 

:)

Tar på først det jeg først får tak i. Det er litt kamp om sukkeret og kanelen i og med at jeg har to brødre.

Lenke til kommentar
Gjest Slettet-IBL5Pam9QB

Først tar man en liten klatt med smør midt på grøten, deretter tar man på en god mengde kanel, for så å avslutte med et lett dryss sukker over det hele. Å blande kanel og sukker før man tar det på går ikke i det hele tatt. Fysj.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...