Gå til innhold

Crysis II Tråden


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Noe som jeg er litt "engstelig" for er om disse kommer til å han seperate Multiplayer. At alle er liksom et eget spill. Håper ikke det. De skal jo være "del 2 og 3". Ikke direkte "Crysis II".

 

Håper at det ikke blir like tåpelig som Battle for Middle Earth rts spillene der du må bytte mellom discene for å kunne spille på expansion server osv....

Lenke til kommentar
  • 1 måned senere...
  • 2 uker senere...
Du ser den store, lange tasten nederst på tastaturet? Den bruker du til å lage et åpenrom. Du trenger ikke trykke Return eller Enter hele tiden for å lage en ny setning. tongue.gif

 

Crysis II? Tja, vi får se. Det første er jo genialt så det holder, men trenger vi mer av det samme?

 

Ok, skal gjøre det. Spennende å se hvordan Nomad og co klarer seg mot aliensene da. De har jo ikke overvunnet dem enda. Dessuten er Crysis råbra spill så det burde komme to til og det skal det.

Endret av PhoenixHunter
Lenke til kommentar

Problemet er at mange utrolig bra spill får dårilge oppfølgere fordi de kommer for snart. Tomb Raider er en klassiker, men Tomb Raider 2 kom altfor snart og var bare mer av det samme. Riktignok skiftet Lara klær fra tid til annen, hadde kjøretøy og andre småting som dette, men alt i alt ble det for likt det første. Det var fremdeles utrolig bra, men jeg gikk lei. Det tredje var bare enda mer av det samme og kunne like gjerne vært en "alternativ" Tomb Raider 2. Doom var også en klassiker, men i Doom 2 fikk vi kun ett nytt våpen og noen nyen fiender. Det var alt. Tony Hawk? Vi kan gjøre fritt uten tidsfrist, har noen nye triks og svært lite annet, enda det er minst syv, åtte spill i serien så langt. Jeg vil selvfølgelig gjerne ha enda mer av Crysis, men jeg vil ikke ha enda mer av Crysis 1. ;)

Lenke til kommentar

Tenk deg Harry Potter da. Den blir jo bare bedre og bedre. Jeg tror Crysis blir bra med toer og treer. Men er enig sånn generelt at oppfølgere blir dårlig. Men tenk Final Fantasy. Nå kommer jo Final Fantasy XIII. Tror det blir verdens bestye RPG spill. Kanskje ett av verdens beste spill også. Ikke umulig når Final Fantasy VII er det. Square klare det sikkert igjen.Har en tråd om FFXIII: https://www.diskusjon.no/index.php?showtopic=888036&hl=

:cool:

Endret av PhoenixHunter
Lenke til kommentar

Harry Potter ble bedre og bedre? Hvis du sier det så... :p Selv gikk jeg lei i bok fire og leste bok fem på autopilot fordi jeg kjedet meg. Gadd aldri lese bok seks og syv, og var nær ved å slå av den andre, tredje og fjerde filmen fordi jeg synes de var så utrolig kjedelige. ;)

 

Men Evil Dead 2 og 3 er jo geniale da, for ikke å snakke om Aliens, Batman Returns, Batman Begins, Indy 2 og 3 og Superman II. Det er et visst håp.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...