Gå til innhold

Drøm - forklaring, oppklaring, informasjon og unnskyldinger.


Anbefalte innlegg

Først og fremst, dette er en informasjonstråd som etter all sannsynlighet kommer til å stenges, med mindre den ønskes åpen for spørsmål. Jeg skriver den som resultat av dramaet som skjedde i småprat-tråden, samtidig som jeg ber om at den holdes åpen etter opprydningen, da den jevnt over har funket fint som OT- og mindre spørsmål.

 

Jeg skriver dette som GM av Drøm og som forumbruker, og ber om at verken navnet Drøm, jeg eller enkelte opplevelser noen brukere her ser ut til å ha av Drøm skal være representativt for hva guilden er. Samtidig ønsker jeg alle som kunne tenke seg å prøve et avslappet, sosialt spill på Sylvanas ta kontakt for mer informasjon, eller faktisk prøve miljøet.

 

Drøm - Et sosialt guild.

 

Her er det mange misforståelser ute og går, har jeg inntrykk av.

 

Drøm er et sosialt guild på Sylvanas Horde der hensikt er et ikke-bindende, sosialtorientert World of Warcraft for den som måtte ønske. Som guilds flest har Drøm et høyt nivå av sosialintern humor, "fornærmelser", kommunikasjon og syn på spillet, samt en del andre felles vinklinger. Dette kan nok virke sært for folk fra utsiden, noe det er også, men jeg går ut ifra at de fleste guilds og sosiale samlingspunkt har det slikt.

 

Enten fenger denne formen for humor en, eller så gjør det ikke det.

 

 

Veldig mye Drøm-humor er basert på klisjéer, vinklinger, stigmatisering, generalisering, misforståelser og mødre med godt utseende. Om dette skulle støte noen, beklager det. God kommunikasjon er løsningen her. Dersom det ikke skulle funke er da eneste løsning å forlate guildet. Som et sosialt guild er det ingen tvang på noen områder.

 

Rerolling

 

Jeg startet Drøm i februar etter å ha rerollet fra Moonglade RPPvE da jeg ville oppleve WoW på nytt. Etterhvert fulgte flere med meg, og Drøm vokste. Det startet som et forsøk på å ha noe stilig stående under characternavn (Tessay i begynnelsen), men har nå endt som guildet det er. Spesielt sommer/vår 07 var veksttid.

 

Mange rerollere kom nettopp her fra hw.no, som naturlig nok får oss ganske sentrert her, noe som ser ut til å merkes. Større oppmerksomhet fikk Drøm også da jeg forsøkte å foreslå levleprosjektet på nettopp Sylvanas. Dette ble også assosiert med Drøm-navnet.

 

Folk begynte også å transferre. Frohman kom med warrioren sin (arena, pl0x pl0x?), Heart Break Kid kom med priesten sin, for eksempel.

 

Dette gjorde at flere og flere som også leser disse fora jevnlig faktisk er medlem. Som også gjør at slikt drama vi var vitne til i dag kanskje.

 

Når jeg nå referer eksternt til dramaet er det fordi, som sikkert flere har observert, jeg verken var vitne eller del av det. Hadde jeg kunnet hadde jeg stoppet det og bedt folk ta disse tingene på tomannshånd. Om kommunikasjon og fornærmelser er et problem bør dette ordnes i stillhet.

 

Kontroll

 

Det som skal vites er at verken jeg eller navnet Drøm vil stille til ansvar for det som sies eller gjøres av både medlemmer og ex-medlemmer. Det er først og fremst et sosialt guild uten noen avtaler, binding eller kontroll. Alle står ansvarlige for egne handlinger og skal dømmes etter det.

 

Personlig mener jeg at dette dramaet aldri skulle ha skjedd, og hvertfall ikke der det gjorde. Vi har et eget forum for slik, og som lekeplass. Hold hw.no-ting til hw.no, det er en oppfordring, da spesielt til Drøm-folk. Samtidig ønsker jeg ikke å inføre noen form for medlemskontroll.

 

Jeg har laget denne posten fordi jeg har funnet spillestilen min gjennom Drøm, jeg har funnet et sosialt, pålitelig spill og jeg har tilgang til faktisk flinke folk (selv om vi sier du suger, MrRexor, we wub uez). Den dagen Drøm går i oppløsning kommer jeg mest sannsynlig til å slutte å spille.

 

Avslutning

 

Jeg kommer til å rapportere denne tråden, for å vurdere om den skal funke som informasjon alene og derav stenges, eller om den skal holdes åpen et par dager for spørsmål.

 

Jeg vil, som guildmaster, beklage for dramaet i småprattråden. Da det ser ut til å være bitterhet, misforståelser og generell misnøye rundt dette stiller jeg meg åpen for spørsmål, objektive og personlige kommentarer, og håper at Drøm som guild ikke skal få et negativt ladet navn.

 

Still gjerne spørsmål eller legg igjen kommentarer i denne tråden, før den evt. stenges.

 

- Lycantrophe.

 

Jeg vil gjerne legge til, som en personlig sidekommentar til Frohman: Joda, Valere får høre at han østlending. Jeg får høre at jeg er østlendig. Hearthvader får høre at han er fra Bergen. Og "sunnmøring" eller "sogning" blir brukt, gjerne fulgt av forbannelser jeg ikke kommer til å ytre her. Du er ikke alene.

Endret av Lycantrophe
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Vil legge til en ting fra meg, spiller generelt lite så har ikke følt at jeg har tråkket på noens tær (noe slikt det lyder vel), men hvis noen skulle være litt sur/lei seg/irritert på min oppførsel mot de gjerne send meg en PM med hvorfor, vil gjerne vite hvorfor slik at jeg kan slutte med det/eventuelt beklage det da det faktisk ikke har vært ment ondskapsfullt.

Lenke til kommentar

Har aldri startet noen som helt slags krangel. Kjører knallhard attitude ovenfor alle, gir du meg mye dritt, så får du dobbelt dose tilbake. Om folk ikke tåler dette, får de komme tilbake når man har lært å oppføre deg.

 

Angående deg Frohman: Du skal blande deg opp i alt, jeg stiller spørsmål jeg gjerne vil ha svar på i guildchat og du svarer saker som : INGEN BRYR SEG, CAER, og lignende. Klart jeg blir irritert. Du har starter hver bidige ting, og får deretter.

 

(NB: Jeg har fått daglig whispers om hvor deilig det skal bli at du endelig transferrer. Det burde vel egentlig si sitt. Good bye.)

 

Beklager til alle forumbrukere som må lese alle denne møkka her.

 

Over og ut.

 

(PPS: Steng gjerne Småprat tråden, er uansett bare en tråd hvor folk får lufte sin e-penis uansett.)

Endret av PSV
Lenke til kommentar

@PSV: Jeg vil ikke stille meg helt bak det. Jeg har ikke opplevd det sånn, jeg aner en liten konfliktlinje akkurat der. Jeg anbefaler dere å ordne (om dere vil) opp på egen hånd.

 

(Til siste hilsenen)

 

Forøvrig er jeg enig i PSVs måte å likebehandle på.

 

Jeg uttaler meg på egne vegne.

Endret av Lycantrophe
Lenke til kommentar
Angående deg Frohman: Du skal blande deg opp i alt, jeg stiller spørsmål jeg gjerne vil ha svar på i guildchat og du svarer saker som : INGEN BRYR SEG, CAER, og lignende. Klart jeg blir irritert. Du har starter hver bidige ting, og får deretter.

Argh... Here we go again. Det er langt på natt, og du spør gjentatte ganger om det samme og ingen svarer. Klart JEG blir irritert. WoWhead it! Google it!

 

(NB: Jeg har fått daglig whispers om hvor deilig det skal bli at du endelig transferrer. Det burde vel egentlig si sitt. Good bye.)

[Her skulle det stå noe om at du var en drittsekk, men jeg føler ikke et behov for å synke ned på ditt nivå.]

Endret av Frohman
Lenke til kommentar

Det er så utrolig tafatt. Sa bare at jeg ikke har fått noen hjelp fra div. guilds jeg har vært i, og håpet det var noen snille skjeler der ut, og hva skjer? Jo, Drøm tar en full offensiv mot meg som om jeg har vanæret hele deres navn. Fy faen, sier jeg bare. Tror dere Drøm er den eneste guilden jeg har vært i? Da tar dere gruelig feil isåfall.

 

Har vel brukt et par timer på å booste alts i de forskjellige guildene jeg har møtt på BB, og ikke fått en dritt igjen for det. Når en guild ikke en gang gidder å hjelpe meg med en SÅ simpel ting er den ikke verdt å være medlem i. Da ruller jeg heller solo.

Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...