Gå til innhold

Chatte-tråd for oss på Akam!


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Bare vent til Apple slipper iApple.

 

Gamle epler sprayet med hvit lakk, og en iPod shuffle-sak som er så liten at man kan spise den. Kjøpe nytt eple hver gang man klarer å gnage seg gjennom lakken og spise eplet.

 

Unge, hippe mennesker kommer til å leve kun på disse eplene.

 

Pizza er for godt til at man skal leve på sånt ; )

Lenke til kommentar

Det er aldri moro med sånne "følgeinnlegg". Jeg har ikke lest alt du linket til, var mye å lese.

 

Her er en morsom (for meg iallefall) førjulshistorie. Det hele startet sent i høst da jeg var på en hyttetur under rypejakta sammen med min bror. Da samtalen dreide inn på meg og min fotoinnteresse forklarte jeg at jeg følte at jeg burde hatt mere utstyr for å ta bildene jeg egentlig ville ta, og også at jeg egentlig innså at jeg aldri ville få råd til å kjøpe det jeg egentlig hadde lyst på. Så for å få litt oversikt over prisnivået (som han sa) ba min bror meg om en liste over ting jeg mente jeg trengte for å ta de bildene. Lista ble egentlig bare rot, og vi kom egentlig ikke mer inn på det på den turen. Det hele ble bare fyllevrøvl etterhvert. Men iallefall.. noen uker etterpå ringte min bror meg og spurte meg om jeg kunne ta noen bilder for ham litt senere i vinter, langt oppe på fjellet. Og det ville jeg jo selvfølgelig. Han ba også om mitt kontonr. Jeg tvilte litt og lurte på hvorfor han ville vite det, men han ville ikke fortelle så mye. Han fikk det.. og ringte meg opp igjen en liten stund senere.. han hadde overført 30.000,- kr til kontoen min. Som jeg kunne bruke til fotoutstyr og sånt som jeg mente jeg trengte.. Så nå har jeg kjøpt 24-70 2.8L USM, 70-200 2.8L USM, PS_CS4, 2x Extender, og en rattkjelke til nevøen min.

Lenke til kommentar

En heldig lillesøster du har.

 

Jeg vet forresten ikke hvor langt du kom i den linken jeg la ut (er ikke helt ferdig med den, tydeligvis). Men vi mistet forresten et medlem like raskt som vi fikk det der. Vi klarte å "effektivt" skremme bort en nykommer. Er vi virkelig så fæle? I dette tilfellet spesielt kaian og undertegnede.

Endret av PMnormal
Lenke til kommentar

Jeg har nok en bror utenom det vanlige. Og bildene han skal ha skal han få, selv om det innebærer at jeg må på en 2-ukers fjelltur på finnmarksvidda når sola er tilbake. Det er bare gøy det.

 

Huff.. det er synd om medlemmer forlater oss pga uoverenstemmelser i tråder. Uansett grunner til det. Jeg har jo selv også hatt provoserende fremferd av og til, men forumet lever og glemmer også slike bagateller. Her er det rom for alle, mener nå jeg.

Endret av pybalto
Lenke til kommentar
Apple kan jo virkelig å lage ting som er fine. Skjønner meg ikke på folk som ikke engang vurderer å betale mer for godt design :p

Bare vent til iSLR kommer. Kompaktkamerasensor, fatning som tar noe gammel rusk av noe russisk manuelloptikk, glinsende hvit, en hotshoe under en plate under kameraet, et RAW-fil-format som bare iShop kan behandle, en stooor trykkfølsom skjerm, der alt av innstillinger gjøres (med et lite snurrehjul for å endre blender, og en stor rød knapp med "KNIPS" på som utløser), og ellers et heelt smooth design.

 

Og en iTripod med et epleformet hode.

 

Fristende?

 

:tease:

 

Edit: Jeg glemte å nevne at den vil inneholde mobiltelefon, en middelmådig MP3-spiller og et innebygget web-kamera.

 

Vel... er vel ikke så langt unna nå? http://www.dingz.no/php/art.php?id=799282

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...