Gå til innhold

Film med beste soundtracks


pompews

Anbefalte innlegg

Theme-sangen til 1492 og Requiem for a Dream er vakre begge to. Det var faktisk sangen som gjorde at jeg så sistnevnte. Battle Without Honor Or Humanity er stilig, men den er overbrukt og ødelagt. Husker ikke hva den heter men sangen på starten av Reservoir Dogs er også veldig stilig. Ellers, så kan man ikke unnlate å nevne den episke musikken i LOTR, men det tror jeg er nevnt ganske mange ganger før her.

 

Rett før jeg skulle til å poste denne, kom jeg også på at Shichinin No Samurai (Seven Samurai) har mye vakker og stemningsfull musikk.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
  • 2 uker senere...

Rocky-filmene har jo utrolig bra soundtracks. Det samme gjelder James Bond-filmene.

Liker Lalo Schifrin's soundtracks, han har blant annet komponert musikken til Dirty Harry-filmene, Bullitt, Rush Hour-filmene. Scarface har også et heftig soundtrack, det samme gjelder Miami Vice, både serien og den nye filmen.

Elsker Rambo-temaet til Jerry Goldsmith og Terminator-temaet.

 

Listen er uendelig.

Lenke til kommentar
  • 5 uker senere...

Jeg simpelten elsker alt som har med Hans Zimmer og filmmusikk å gjøre. :)

Hvis jeg ser en film der Hans Zimmer har komponert musikken, da gir det meg en større grunn til å kjøpe / se filmen. Gladiator, Pirates of The Caribbean, King Arthur, Rain Man, The Last Samurai, Pearl Harbor er jo filmer med god musikk. :)

Og ikke minst musikken i Løvenes Konge! Fy f*en den er genial :)

Vangelis er også veldig dyktig. Theme'n til 1492: Conquest of Paradise er utrolig nydelig og veldig fengende. Det var faktisk musikken i den filmen som var grunnen til at jeg kjøpte den.

Og Howard Shore må ikke glemmes. Ringenes Herre musikken er uforglemmelig.

Lenke til kommentar

Quentin Tarantino er en mester i å plukke ut et soundtrack som det lukter geni av. Alle filmene hans leverer stilig musikk som gir dem det ekstra piffet.

 

Tim Burton får svært god hjelp av Danny Elfman i sine filmer. Ikke alt fra Elfman er like passende, men man får frysninger når det virkelig stemmer.

 

Musikken i Sergio Leones Once Upon a Time in The West og The Good, the Bad and the Ugly må man heller ikke glemme. Mesterlig arbeid!

Lenke til kommentar
Gjest Slettet+9871324

Sluttscene i Behind Enemy Lines II: Axis of Evil der han skal til det hvite hus, og der han andre får dommen, den sangen der og stemningen er noe av det beste jeg noen gang har sett!

Lenke til kommentar
  • 2 måneder senere...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...