Gå til innhold

Ny bærbar med god skjerm


Keiso

Anbefalte innlegg

Kjære lesere. Jeg er ute etter en ny bærbar maskin med en god skjerm. Ønsker meg i utgangspunktet en 15,4 tommer maskin med oppløsning på 1280 x 800. Helst bør det være en matt skjermtype.

 

Prosessortype, merke, grafikkort har ikke så mye å si. Problemet mitt med de fleste maskinene er at innsynsvinkelen er så begrenset vertikalt. Jeg får så vondt i nakken av å justere meg hele tiden etter skjermen. Har sett på HP sin 6715b med oppløsning på 1680 x 1050, denne skjermen er meget bra med god innsynsvinkel, men oppløsning er altfor høy til at jeg er komfortabel med den.

 

Forslag tas i mot med stor takknemlighet.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Hvis oppløsningen er noe annet enn det skjermen støtter nativt, enten det er større eller mindre, blir skjermbildet uklart. Hvis han skal kjøre på 1280x800 til enhver tid er det uten tvil en stor fordel å kjøpe en skjerm med 1280x800-oppløsning!

 

Eneste jeg kommer på som leverer med matt skjerm er Compal IFL90+ og Lenovo Thinkpad-serie, men finner ingen med 15,4" og 1280x800 oppløsning (Compal IFL90+ med denne oppløsningen har blank skjerm). denne har 1280x800 oppløsning og matt skjerm, men skjermen er altså i 14" størrelse.

Lenke til kommentar

zonko: Budsjett på helst ikke gå over 10K. Bruk til alt mulig bortsett fra spilling. Ser mye på filmer og driver med bilder, ønsker derfor en god skjerm.

 

Sempron/hevih: Viser til ventles innlegg. Å skru ned oppløsningen på LCD skjermer er ingen god ide. Bildet blir uklart, "blurry".

 

Skjermen må ikke være matt. Kan også ha blank skjerm dersom det finnes en i 15,4" størrelse med 1280 x 800 oppløsning med BRA innsynsvinkel. Har gjort så mye research og sett på så mange merker og modeller, men alle ser ut til å ha samme type panel med svært dårlig vertikal innsynsvinkel og blank overflate...

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...