Gå til innhold

Mobiltelefoni i 2008.


Mr team

Anbefalte innlegg

Nokia slang seg aldri på bølgen. 176x208 i enkelte av telefonene (kanskje det var det som var standard..? Husker ikke).

 

Dette brukte de lenge i Symbian-modellene, men et par Nokia-modeller har også hatt 208x208 (6230i, 8800 og kanskje noen til). Uheldig oppløsning, i hvert fall.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Langt ifra uheldig oppløsning. Faktisk veldig imponerende oppløsning, med tanke på at displayene hadde omtrent samme fysiskse størrelse som de med 128x128 pixler.

 

Utviklet seg selvfølgelig til å bli høyskjermer etterhvert, men var et helt greit mellomledd.

 

Med Nokia og skjermoppløsning går det ofte i perioder. De fornyer, og er desidert best på markedet en stund, men venter litt lenge med å fornye og blir hengende etter, til de igjen fornyer og leder. Slik har det i hvert fall vært før med tanke på skjermer. Vanskelig å sammenligne dagens skjermsituasjon med tidligere.

Lenke til kommentar
Maria (W980i)

High end candybar. A direct competitor to the iPhone and may have a PSP-style interface (similar to K850/W910 Media intefaces). It will have a d-pad, and six buttons and no keypad, with a touchscreen for most functions including built in GPS. Similarly or more highly spec'd than the W960i.

Optical Zoom Cyber-shot

A phone with optical zoom will be released by Q2 of 2008.

P5i The P990 successor in a slider form factor and will slimmer and lighter (approximately 125g) than the P990. It will have a 2.8" VGA screen, wi-fi 802.11b/g, Symbian OS 9.1,160MB internal memory, wap 2.0 support, C++ support, a 5 megapixel camera (with AF and flash), inbuilt GPS, HSDPA/HSUPA, 128MB RAM, and will run UIQ 3.2 or 4. The p5i is also to feature an unknown TI 520 MHz processor instead of a TI OMAP 2420 @ 332 MHz and also a GPS module.
An optical zoom kit for nearly all Sony Ericsson devices to enhance the cam capabilities.
VGA screen phone

A phone with a VGA screen (not P3); probably the gaming phone.

GPS bluetooth watch

Eldar stated that the size of the MWB-100 is because "it's a reserve for the future release of a watch model armed with GPS-receiver". Nice.

Plukket ut litt av det jeg syns høres spennende ut. Hvis de klarer å får ut dette i en nær fremtid (f.eks. før september) hadde det vært flott. Håper bare ikke det blir en gjentagelse av W960i, den brukte alt for lang tid fra presentasjonen til butikken og ble to little to late. Maria blir nok spennende. En telefon med optisk zoom er jo på tide. P5i, vel hva kan man si? :p VGA oppløsning på telefoner, får bare håpe SE bruker alt de har av batteriteknologi, men er det en produsent som kan klare det så er det de. GPS-klokke kan være morsomt, og ekstern optisk zoom for flere SE telefoner kan bli en suksess hvis det blir gjort på en god måte. En spilltelefon interesserer meg ikke så mye, men kan bli spennende å se hvordan de går frem med spill salg osv.

Lenke til kommentar
Hvordan er det med etterfølgeren til K850?

Noe mer info om denne og evnt ca dato?

 

Vil ha ny kameratelefon men synes K850 blir for tykk og klumsete. Ikke overbegeistret for knapper osv heller.

 

Er nok enda lenge til vi får se en etterfølger til K850. Skal jeg tippe på det bli 4. kvartal, men kan jo dukke opp en oppgradering alle K810 til K800 :) å da (som du sier) forhåpentligvis tynnere :)

Lenke til kommentar
Er nok enda lenge til vi får se en etterfølger til K850. Skal jeg tippe på det bli 4. kvartal, men kan jo dukke opp en oppgradering alle K810 til K800 :) å da (som du sier) forhåpentligvis tynnere :)

 

Leste i en annen ryktetråd at K860 eller lignende ville komme langt tidligere enn tilfellet var med K800->K810 og at denne også ville få bedre specs, ikke bare nytt/tynnere design. Men det er kanskje ikke noe som ventes i nærmeste fremtid altså?

Har hatt lyst å bytte telefon lenge nå, men har ikke lyst å gå for K850 hvis det kommer en K860 som jeg vil bli mer fornøyd med snart. Tror jeg vil angre pga størrelsen. Har vurdert N82 som også har bra kamera, men dette er jo en helt annen type tlf egentlig.

Lenke til kommentar
Får håpe SE får ut fingeren snart nå, føler det har skjedd så lite siden høydarene med K700i\K750i\K800i. Folket vil ha wlan, videofunksjon som i det minste flyter (qvga er greit for meg så lenge fps er misnt 25) og gjerne flere GPS-modeller!

 

Jeg tror de fleste vil bli fornøyd mht SE 10.2.

I mens kan dere tygge litt på følgende navn, og hva dette er : xperia.

:whistle:

Lenke til kommentar

Et kort søk gav meg dette: http://www.mobilen.no/wip4/sony_ericsson_x.../d.epl?id=24241 og jeg likte det jeg leste om det er noe hold i det ;) Bra at SE tenker å lage mobiler som er gode på "alt" istedet for denne evige differensieringa hvor du enten må velge bra musikk, eller bra kamera etc. Tror det var litt selvskudd av dem hele det opplegget. Ihvertfall derfor jeg hoppet over på nokia etter å ha hatt flere gode SE-mobiler som jeg var godt fornøyd med tidligere.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...