Gå til innhold

Erepublik - Politisk verdenssimulator (Ingen tigging om invite i tråden! - LES 1. INNLEGG)


Anbefalte innlegg

Blir litt tåpelig, men jeg syns nesten vi burde lage en subtråd for invites og legge linken i førstepost. Ganske irriterende og kikke innom her og bare finne, "jeg vil ha invite, jeg har invite."

 

 

 

Enig.

 

Men kan noen bekrefte om det er farlig å gå inn på siden?

Vil ikke risikere noe.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

har brukt den også en god stund uten tegn på malware, virus eller lignene...

 

 

EDIT: Fikk opp noe dritt på PC-en som Norton blocka. Den het Downloader som er en trojaner og hvis du får opp en active-x kontroll på skjemen, ikke installer den! Den er synderen til trojaner hysterien...

 

mer info:

 

http://www.symantec.com/security_response/...-101518-4323-99

Endret av The Warrior
Lenke til kommentar
Blir litt tåpelig, men jeg syns nesten vi burde lage en subtråd for invites og legge linken i førstepost. Ganske irriterende og kikke innom her og bare finne, "jeg vil ha invite, jeg har invite."

 

 

 

Enig.

 

Men kan noen bekrefte om det er farlig å gå inn på siden?

Vil ikke risikere noe.

Jeg har ikke opplevd noe farlig

Lenke til kommentar

Jeg minner om følgende i førsteinnlegg:

 

EDIT: Alle ønsker om invites sendes til meg på pm, og så legges det ut i lista, men jeg er ikke alltid online så det kan ta noen timer før det kommer ut. Husk å sende meg pm når dere har fått invite. Mas i tråden om invites blir rapportert og ikke satt opp på denne listen.

 

Et par innlegg som maste om invites i tråden er fjernet.

 

(Vennligst ikke kommenter dette innlegget. Reaksjoner på moderering gjøres via PM/melding)

Lenke til kommentar
Trojans

Not a happy way to start the 2008 working year: we suffered another security attack. A trojan script was uploaded on the server Sunday night (Erepublik time). The Citizens responded much faster than we did giving advice on how to avoid any problem caused by this malicious code. We resolved this problem on Monday morning and apologize if any of you had problems because of this. We will keep a close eye here to react faster if it happens again (we hope new barriers will avoid it) and will continue to fix potential security holes.

 

Ser ut som om trojan problemet med siden er fikset, og at de har øket sikkerheten, så vi får håpe det varer.

Lenke til kommentar

Syns folk skal få øynene opp for sykehus snart.. Jeg håper folk stemmer på meg ved kommende anledninger, skal f.eks stille til ordførervalg i bergen snart..

 

Grunnen er at jeg vil kjempe for statlig finansierte sykehus.

 

Hvis vi ser på økonomien vår idag og hva faktorer som man faktisk kan manipulere, så er det kun wellness vi har å strebe for.. wellness og kvalitetsoppbygging..

 

for å få disse to til så må vi jo få mye og god arbeidskraft inn i noen kritiske yrker.. og de yrkene mener jeg er i rekkefølge mat, sykehus våpen og gifts. Hus er sånn spillet er nå helt ineffektivt å satse på. Hvorfor sier du? fordi ett hus tar 200 arbeidstimer å lage, mens ett sykehus tar 2000... altså det går 10 hus i ett sykehus.. så ta f.eks oslo.

Oslo har ca 300 innbyggere.. det vil altså ta 60000 arbeidstimer å huse alle disse beboerene.. og da snakker vi utifra 1 i produktivitet for å holde det enkelt..

 

60000 arbeidstimer for å gi hver enkelt 1 mer i wellness per dag.. MEN om vi bygger 1 sykehus til 2000 arbeidstimer så gir det ALLE 1 ekstra wellness per dag... hvis ikke det regnestykket er enkelt nok så vet ikke jeg... Ikke glem at det kosta 60000 timer å lage kvalitet 1 hus.. jeg vil ikke vite hvordan det skal bli å skaffe level 2 og 3 hus til alle mann...

 

så i norge nå så har vi ca 850 innbyggere.. for å gi disse wellenss via hus kreves 170000 timer... mens skal vi gjøre det samme via sykehus så kreves 10000 timer. Do the math...

 

Men en faktor jeg ikke kjenner til enda er driftsfaktoren for sykehuset, men jeg har vanskelig for å tro at de timene det krever vil overstige de timene det tar å lage alle disse husene

 

Så hva som trengs er ett statlig finansiert og styrt sykehusfirma med masse ansatte med god lønn i første omgang..

 

Stem på meg som ordfører og jeg vil jobbe for sykehus slik at du slipper slite deg ihel for ett hus som gir deg og samfunnet ditt, alt for lite igjen for arbeidet.

Endret av ashwa
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...