Gå til innhold

Erepublik - Politisk verdenssimulator (Ingen tigging om invite i tråden! - LES 1. INNLEGG)


Anbefalte innlegg

Originalpost 28/12 -07 Les om dette er ditt første møte med erepublik

 

Det nye onlinespillet http://www.erepublik.com/ er et spill som handler om, vel i bunn å grunn så handler det vel om å ta over verden, det er en politisk og økonomisk simulator. Foreløpig må man sende mail til dem for å joine, jeg har to invites igjen, send pm til meg om dere har lyst til å prøve.

 

Jeg poster her p.g.a to ting, det norske erepublik-teamet har ikke noe eget forum, og det er en enorm mangel på spillere i den norske delen av verden, sverige har 1300 spillere, norge har 50, send din søknad om å få bli med i dag. Alle som joiner får to invites, så vi kan lage kjeder her om mange vil joine.

 

 

EDIT @ 19. april -09 LES DETTE!

 

Hei igjen. Jeg kom til et punkt i spillet hvor jeg ikke kunne gjøre noe lenger, og stagnerte fullstednig, gikk lei og sluttet å spille. Dette skjedde i september, denne tråden falt ut av mine innlegg så har derfor ikke endret noe, men kom på magisk vis tilbake inn igjen i dag, så endrer derfor førstepost nå.

 

Jeg vil gjerne (som førsteposter) be om at den som er sjefen i erepublik norge (sett at den har diskusjon.no bruker), eller en som står høyest i ledende parti som har diskusjon.no bruker sender meg en PM med hva som skal stå i her i førstepost. Jeg mistenker at min introduksjon kanskje begynner å bli litt gammel.

Jeg venter i spenning på når første PM ruller inn.

 

Som sagt, jeg har ingen bruker på ER lenger, jeg kan derfor ikke sjekke hvem som til hvert øyeblikk er leder. Så det er DITT ansvar å sende meg en PM med hva som skal stå i førstepost. Jeg venter i spenning på ditt PM.

 

 

Da var KristofferAG den første som tok "stikket" 19. april -09:

 

Har du noen gang drømt om å bli den øverste lederen i et land? Lede folket ditt til storhet og seier over fiender, gjøre ditt land til det absolutt beste i hele verden? Eller kanskje du har lyst til å bygge opp et økonomisk imperie for deg selv, og etter hvert bli den rikeste handelsmannen i verden.

 

Vel, nå har du muligheten. eRepublik er en politisk verdenssimulator hvor du selv kan endre historien. Om du velger en politisk karriere, kan du bli med i et parti, bli partileder, stille til kongressvalg, og til slutt, bli President, kanskje i Norge.

Muligens vil du gjøre karriere i militæret? Da har du muligheten til å reise rundt, stige i rangeringene og levere dødelige slag i kriger over hele verden. Du kan være med i utvidelsen av ditt land, eller beskytte dine egne regioner mot angrep fra fiendtlige nasjoner.

 

eNorge, vårt fedreland, har sitt oppholdssted på eRepublik.no. Der kan du se våre sterkeste leder i gang, og gjerne delta i diskusjoner om Norges fremtid, fortid og nåtid. For tiden virker det nok ganske dødt, da Norge har vært gjennom harde tider, men det er her du kommer inn.

 

eNorge var en gang en av verdensmaktene i eRepublik. Uheldigvis er dette ganske lenge siden. I det siste har vårt politiske system blitt tatt over flere ganger, og vi er nå meget svekket. Vi trenger DEG! Bli med i politikken, bli med i det partiet som passer deg best, og hjelp oss i å bygge opp vårt land, tilbake til den verdensmakten vi en gang var!

 

Håper jeg ser deg der.

KristofferAG

Tidligere President of eNorway

 

Pusur 1993 kaster seg ut med en liten kildeliste her :)

 

Å skrive tekster er som sagt ikke min sterkeste side, men tok meg den frihet å sette sammen en liste med lenker:

 

http://www.erepublik.com - Erepublik

http://erepublik.no/ - Norges Erepublik-forum

http://wiki.erepublik.com/ - Erepublik-wiki

http://www.egobba.de/ - Verdenskart (henger gjerne 1 dag etter)

http://ereptools.pl/ - Ulike verktøy for å lette hverdagen i Erepublik, blant annet kan du sjekke prisene på varer i ulike land på en enkel måte. Etter at det ble sperret for script som hentet informasjon ut av hovedsiden er noe av statistikken utdatert, men ikke vareprisene.

http://www.cccp-group.org/index.php?page=erep_fightcalc - Kalkulator for å regne ut hvor mye skade du gjør i en kamp

http://www.cccp-group.org/index.php?page=erep_wellnesscalc - Kalkulator for å regne ut hvor mye "velbehag" (wellness) du vil ende opp med etter x dager.

Endret av Flimzes
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

har sendt medling men får bare en link til en blogg, ikke til noe registreing eller noe slikt. tar det lang tid før jeg får en slik melding?

 

her er mailen jeg fikk:

 

Dear Jørgen Engeset,

 

Thank you for registering to be one of the first Erepublik citizens. We are now on beta version. We will be progressively letting new citizens in to help us fine tune Erepublik and make history.

 

Meanwhile, please visit our online blog:

www.erepublik.com/blog

 

Thank you,

 

The Erepublik Team

 

hva mener de med det de skriver?

Endret av The Warrior
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...