Gå til innhold

Display problemer i Red Faction 1


Anbefalte innlegg

Hei, jeg har et problem med Red Faction 1. Og det er at bildet på skjermen blir helt kaos. Allt står på kryss og tvers. Spillet virker ellers, men det går ikke an å se hva man gjør eller hvor man er. Lyden er grei, men bildet er bare totalt kaos. Jeg har innstallert siste oppgradering Patch 1.20, uten virkning. Dette problemet oppstod etter bygging av ny pc. Så alle delene i pcn er byttet ut/oppgradert. Graffikkortet er nå et 8800 gts kort. Har trålet rundt på google, men finner ikke noe om det. Jeg bruker fortsatt Windows XP pro, som det har virket på før. Er det noen som har en løsing på dette?

Endret av kjellernn
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Har du prøvd å kjøre det i kompatibilitetsmodus?

 

Jeg mener å huske at det fikset problemet hos meg.

 

Jeg har prøvd det, men uten hjelp. Bildet blir like ille. Jeg har også en annen pc jeg har prøvd det på. Men også den gir samme resultat. Den pcn er også av nyere dato. Kansje man skulle prøvd noen gamle display drivere?

Lenke til kommentar
Problemet er løst. Takk for alle tips.

...og for personer som kommer ut for samme problem og søker seg fram til ditt innlegg :

Hva var løsningen ?

 

Jo, etter mye søking og leting, kom jeg over Pure Faction. http://purefaction.org/ Last ned disse filene, pakk de ut. Kopier de så over til mappen for Red Faction. Lag så snarvei på skriverbordet, fra de nye ikonene i mappen. For meg så ble bildet helt ok igjen. Jeg prøvde også online delen av det, men fikk det ikke til. Fikk bare beskjed at dataene ikke matchet med de som ellers spillte på nett. Men det er kansje bare en innstilling/justering. Finner noen ut av det, så si gjerne ifra. Red Faction 1 er jo en god klassiker. :D

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...