Gå til innhold

Nye extended trailers for FFXIII og Versus.


Kultom

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Versus XIII er et annet spill enn XIII, men tar i følge utviklerene sted i nogelunde samme univers og begge involverer krystaller som hovedelementer i plottene. Versus skal også være det mørkeste FF-spillet til nå.

 

Slengte dem opp rippede videoer i finalfantasy-tråden (de kom på en DVD) rundt kvart på tolv tidligere i dag, men disse ser helt for jævlig bra ut! VIL HA! NÅ!!!!

Lenke til kommentar

Ikke spesifisert, men historien og settinger er "mørkere", altså tristere, dypere, stikk motsatt av X-2...mao ikke et "happyhappy" med masse lyse omgivelser. Historien vi vet for øyeblikket er at kisen i traileren er prins e.l. over et kongerike som har den siste krystallen. Alle kongeriker hadde en krystall, men de forsvant i kriger, og nå vil alle ha denne siste og prinsepjokken må beskytte den (med stil ;D). Dette fordi krytallen gir eieren tekno som alle vil ha, og uten krystallene har de andre kongerikene stått rimelig godt på stedet hvil og prinsepjokkens rike har teknologi ganske lik vår egen. Utenom MOTORSVERD!!! Ser nesten for meg han står der og drar forgjeves i startsnora :rofl:

Lenke til kommentar

Tvilsomt at de kommer samtidig, ettersom ingen dato er satt for noen av spillene. De kjører riktignok parallelt, men fra forskjellige team (XIII fra hovedteamet, Versus fra Kingdom Hearts-teamet). Det er fullt mulig Versus vil ta mye mer tid enn XIII. Si tidligst høst 08 for begge to, tidligst. Å si nå til sommeren er vel i overkant optimistisk. Er man pessimisten sier man sommer 09, da 2010 er i seneste laget for en 20års-feiringen.

Endret av S-r-ex
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...