Gå til innhold

Den nye Forumkaféen


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Takk takk, rart eg ikkje har noko traume etter min erfaring med maskiner xD

 

eksempel 1

Satt i ein sånn vikingskip karusell på tivoli som er festet på begge sider og svinger rundt i sirkel, ganske høg ein ved kaia. Etter den var kommet opp i litt fart oppdaget eg og min mor som var med (eg var liten da) at metalbæylen som skulle holde oss fast var heilt laus, og då slo panikken inn. Dette var spesielt ubehagelig for min del ettersom eg var liten og hang enda mindre fast, og derfor måtte min mor holde meg fast så eg ikkje skulle deise 10 meter ned i asfalten. Tullingen som styrte følgte ikkje med og kjørte på full guffe for å imponere jentene i andre enden av karusellen. Kjekt.

 

Eksempel 2

Som tidlegare nemnt med skitrekk. Eg skulle ut på snowboard i trekket og sto klar til å ta tak i T-kroken og plasere den bak låret. Det kom ein hump eg ramlet, og kroken tok tak i bindigen på brettet. Maskinen drog meg ein god del meter opp trekket der eg kjente foten gjekk ut av ledd ved kneet og vridd sånn halvegs rundt. Når kroken endelig slapp høyrte eg ein knekk, omtrent slik som når ein knekker på fingrene og det lager lyd berre mørkere.

 

Eksempel 3

Første gang i skiheis også denne gangen var det litt skummelt for min del. Dette var ein stolheis med plass til 2 personer på kvar heis. Dei eg var med for opp sammen og eg stod igjenn åleina, når eg kom inn i stolen min kom eg i ei problemstilling. Eg kunne ikkje finne ut korleis eg tok ned bøyla og måtte holde meg fast i armlenene dei 1-2 minuttene det tar å komme opp (noko som kjentest ut som eit kvarter). Kom til slutt opp, meget lettet og veldig kald på hendene.

 

Sikkert folk som har værre historier, men eg føler eg burde vore påvirket av dette :3

Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...