Gå til innhold

Den nye Forumkaféen


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

takk for tipset og vanligvis så skulle jeg har gjort det og jeg har nok av spill. path of exile er det eneste der jeg ikke har spilt av det du nevnte ;) så det eneste som står igjen er jo å ta seg et runk da hvis det ikke hadde vært for at jeg er sjuk, så sjuk at jeg blir kvalm bare av å tenke tanken på å runke nå :p

Endret av faraday_96
Lenke til kommentar

Ipad. I fjor fikk jeg løpesko til tross for at jeg allerede har meget gode (og dyre :cool:) sko. Så da fikk min mor Ipaden jeg fikk. Jeg klager bare fordi foreldrene mine har en tendens til å gjøre sånne rare ting som det, pleier å få gode gaver fra familien på morssiden men det får jeg ikke før i romjulen. Tegneserieadapsjonen av A Game of Thrones som jeg kjøpte til meg selv virker bra, da :)

Lenke til kommentar

Fikk iskremmaskin av mamma, nå har jeg to! Men denne er litt mer håndterlig og lettere å bruke, så det passer meg egentlig HELT ypperlig, den andre er svær med kompressor. Så fikk jeg Besserwisser og Fantasi av svigerforeldresettene, Firefly og en morsom bok av kjæresten, bok av pappa, kaker og spagreier av en venninne samt hjemmelaget appelsinmarmelade, Slytherin-cardigan av Lycantophe, Disneyland Paris Exclusive-espresskopper og bestikksett av bestevennparet, Go the Fuck to Sleep og Boomerang og KENGURUSKROTUM av den andre bestevenninnen som har vært i Australia dette semesteret og og og og... Awesome.

Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...