Gå til innhold

To BM hunters (PvE) - Hvilke pets skal vi satse på? (haster)


Anbefalte innlegg

Hey...

 

Vi er to stykk som nettop har rollet huntere og vi småkrangler litt om hvilke pets vi bør satse på og vi ser ikke ut til å kunne bli enige. Kanskje dere kan hjelpe oss litt med denne avgjørelsen?

 

Vi spiller hovedsaklig highlvl PvE quests og slikt, lite pvp og instancer og begge vil specce BM, vi prioriterer overlevelse.

 

Vi har da tre kategorier og velge imellom ifølge petopia som er dps, overall eller tanks, hvilken kategori eller kombinasjon ville dere ha satset på?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Boar/turlte/bear er waste som BM...

 

Skaff deg en katt.. trenger ikke et pet som tåler mye som BM, men et som kan dpse, mye bedre imo=P

Det tåler nok allerede med alt det fancy du får i BM treet

 

dette er jeg forsåvidt enig i. men når du støter på flere mobs på engang må du bruke mer mana på å holde peten din i live. og en boar med gore gjør ganske god dps, og det er uansett du som gjør størsteparten av dps`en.

Lenke til kommentar
Ganske utrolig at ikke noen har påpekt at alle pets har samme attack-speed nå, og at i det store og det hele, er det bare hvilket pet du liker best som har noe å si. (Jeg er klar over forskjellige skills, men dette har "next to fuckall" å si).

 

Samme attackspeed er én ting, men å si at alle pets gjør så å si lik damage stemmer vel ikke helt. Som det har blitt påpekt er det fortsatt stor forskjell i hvor mye damage en bjørn/skillpadde (tank-pets) og f.eks en cat/ravager gjør. I tillegg til at tank pets holder bedre aggro må mobs har de også mer armor/hp som oftest. Ta en titt på Petopia, så kan du se på base-stats. Det er riktignok ikke mer enn 5-10% forskjell ofte, men den forskjellen er stor nok til at man merker en forskjell.

Lenke til kommentar

http://thottbot.com/?pet=all

 

Bat +7%

Bear +4%

Boar +3%

Carrion Bird +5%

Cat +8%

Crab +4%

Crocolisk +5%

Gorilla +6%

Hyena +5%

Nether Ray +3%

Owl +7%

Raptor +8%

Ravager +8%

Scorpid +4%

Spider +7%

Tallstrider +5%

Turtle +3%

Warp Stalker -1%

Wind Serpent +7%

Wolf +5%

 

Ellers ber jeg deg holde deg unna en pet med caster attributes, den har mindre HP, mindre armor og gjør mindre damage enn en vanlig pet.

Endret av PSV
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...