Gå til innhold

Crysis - pent, søtt og dumt?


Anbefalte innlegg

Skjønner ikke hva som feiler folk. Oblivion er antakligvis det beste rollespillet jeg noensinne har spilt, og Crysis er antakligvis et av det beste FPS spillet. Å si at noen av de spillene i det hele tatt er dårlig, er bare utrolig irritrende for oss som faktisk skjønner hva et bra spill er. Har ikke oblivion følser? Jeg følte ihvertfall at hver person i det spillet var unik, dreper man en vil man aldri se en lik person igjen, et hus vil antakligvis bli tomt. Oblivion har gitt meg bedre følse enn noe annet RPS noesinne! Takk til dere, og vurder å skaff dere en ny spillsmak.

Endret av MrLG
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Skjønner ikke hva som feiler folk. Oblivion er antakligvis det beste rollespillet jeg noensinne har spilt, og Crysis er antakligvis et av det beste FPS spillet. Å si at noen av de spillene i det hele tatt er dårlig, er bare utrolig irritrende for oss som faktisk skjønner hva et bra spill er. Har ikke oblivion følser? Jeg følte ihvertfall at hver person i det spillet var unik, dreper man en vil man aldri se en lik person igjen, et hus vil antakligvis bli tomt. Oblivion har gitt meg bedre følse enn noe annet RPS noesinne! Takk til dere, og vurder å skaff dere en ny spillsmak.

...

"Jeg har rett, alle andre er idioter!"

Lenke til kommentar
Sant, men for det. Det er best. :) Grafikken, miljøet og musikken gjorde det hele. :)

Crysis har da også alle disse kvalitetene. :tease:

 

...

"Jeg har rett, alle andre er idioter!"

 

Vel, gå inn på hvilken som helst sider og se hva flertallet skriver om disse to spillene, så ser vi til slutt hvem som er idioten her..

Nå for tiden er vel flertallet sannsynligvis enig om at Oblivion var overhypet og at leveling systemet var noe dritt. Et godt spill var det, men personlig gikk jeg fort lei når jeg møtte på banditter med armour som hadde passet en konge!

 

Og når det gjelder Crysis er meningene også rimelig splittet. Jeg er ikke uenig i at Crysis er moro, og jeg skal sannsynligvis kjøpe det når jeg får spart opp litt penger. :blush:

Det er holdningen din i det forrige innlegget ditt jeg reagerte på, og med den logikken så sier du at så lenge noe er populært så er det automatisk bra? Mener du at World of Warcraft er verdens beste spill da, eller?

Lenke til kommentar
så sier du at så lenge noe er populært så er det automatisk bra? Mener du at World of Warcraft er verdens beste spill da, eller?

 

Innen sin sjanger er det vel det beste spillet som finnes i dag. Men det er ikke snakk om bare populæritet heller, både Oblivion og Crysis har blitt rost til de grader av de fleste spillannmeldere verden over. Og når det da i tillegg er så populært, kan det nesten umulig være et dårlig spill. Hvem som helst kan si at man ikke liker det, men å si at det er dårlig vil være det samme som å si "jeg har verdens dårligste spillsmak", ihvertfall etter det jeg mener..

 

Meningene om crysis er muligens splittet, men de fleste som synes det er dårlig har ikke bra nok PC, og vet tydligvis ikke hvor enormt mye det skifter spillopplevlsen.

Endret av MrLG
Lenke til kommentar
Det er ikke snakk om bare populæritet heller, Britney Spears nyeste album Blackout har blitt rost til de grader av de fleste musikkannmeldere verden over. Og når det da i tillegg er så populært, kan det nesten umulig være et dårlig album. Hvem som helst kan si at man ikke liker det, men å si at det er dårlig vil være det samme som å si "jeg har verdens dårligste musikksmak", ihvertfall etter det jeg mener..

 

Meningene om Blackout er muligens splittet, men de fleste som synes det er dårlig har ikke bra nok musikkanlegg, og vet tydligvis ikke hvor enormt mye det skifter opplevlsen.

Har jeg "verdens dårligste musikksmak" hvis jeg kaller Blackout et dårlig album? Nei.

Har jeg "verdens dårligste spillsmak" hvis jeg kaller Oblivion et dårlig RPG? Nei.

Lenke til kommentar

Oblivion er sannsynligvis verdens beste spill da, uansett sjanger :D

 

Hvis du ikke mener det samme som massen så har du ikke nødvendigvis dårlig smak, men annerledes smak. Sær om du vil.

 

Folk generelt har veldig lett for å vende det kritiske kinnet til ting som har blitt hypa, uansett om det er en ny bil eller et nytt spill. Slik er selvfølgelig tilfellet med Crysis også.. Men det man KAN se er at tiltross for massiv hype, så har kritikerene rost spillet og jevnt over fjøla ligger det på 9 / 10 - og dèt kan man ikke skyve under en stol, uansett hvor sær man er :)

Lenke til kommentar

Crysis er nok neppe et av de beste fps'ene omkring, men det har et veldig solid grunnlag, og har mye potensiale :)

Motoren, cryengine 2 og editoren sandbox 2, er fullstendig geniale! Har drevet med modden til farcry osv, og jeg ser hvor mye bedre cryengine 2 er å modde. Holder på med en mod selv, og det er mange andre gode modder på vei. Crytek gir ut sdk'en deres veldig snart, og da blir det full fart i mod-miljøet. I motsetning til farcry, så kommer sdk'en denne gangen med c++ støtte, og da vil mods kunne kode helt nye funksjoner som f eks fly, bedre helikopterfysikk, en nye type våpen osv. Våpnene kan allerede nå endres i stor grad, noe som kan forbedre og balansere vanilla Crysis :)

Lenke til kommentar

Minner om retningslinjenes punkt 10, som blandt annet sier dette om korte meningsløse innlegg:

 

Korte, unødvendige innlegg kun egnet til å øke brukerens antall poster regnes som spam, og kan straffes deretter. Det samme gjelder unødvendig/overdrevet bruk av smiles, eller innlegg som ikke inneholder annet enn smiley's.

Innlegg som strider med dette er fjernet fra tråden. :)

 

(Reaksjoner på moderering tas på PM og ikke i tråden som blir moderert.)

Lenke til kommentar

Pent? Ja

Søtt? Ja

Dumt? Absolutt ikke

 

Å si at gameplayet i Crysis er dumt, hvis det er det trådstarter hinter til i overskrften: "Pent, søtt og dumt", stemmer ikke det helt etter hva jeg har opplevd etter snart 10 timer i spillet. Jeg skal være ening at historien kan virke litt harry, med steriotyp soldiers, men historen interesser likevel.

 

Og som en annen sa noen poster over her, så har overhypa spill en tendens til å bli tatt dårlig imot på forumer o.l. Men sånn vil det vel alltid være. Spillet lever ikke helt opp til forventingene og man vil heller bare klage på spille som en reaksjon av det, men alt i alt så er egentlig det aktuelle spillet helt knall!

Endret av SiestaZ
Lenke til kommentar
Kan ikke annet enn å føye meg til de som syns det samme som trådstarter ... Crysis har veldig lite å by på, annet enn det tekniske. Til sammenligning er Half-Life 1 kjekkere og mer engasjerende, rent storymessig.

ja men er det så mange andre spill der ute som har noe å by på bortsett fra story?

Endret av engjac
Lenke til kommentar
Oblivion er antakligvis det beste rollespillet jeg noensinne har spilt. Å si at noen av de spillene i det hele tatt er dårlig, er bare utrolig irritrende for oss som faktisk skjønner hva et bra spill er.

 

La meg bare pirke litt, før jeg går tilbake til topic.

 

At du syns Oblivion det beste rollespillet du har spilt er helt greit, aner ikke hvilke spill du har spilt og det er tross alt din smak, men når du presterer å undermåle andres smak ved å si vi ikke vet hva ett bra spill det er bare for frekt!

 

Oblivion sin setting er generisk til de grader, level scaling ødelegger hele helte aspected og på slutten av spillet blir det så latterlig urealistisk at selv de mest ihugga av oss klør oss i skallen. Mye av grunnen er jo at landeveis røvere er sterkere og bedre utrystet enn enhver vakt, men lever likevel som rotter rundt om i villmarken.Hele verden har en stemme. Du kan gjøre rundt 0 valg av noen noen nevneverdig betydning, ikke engang i hoved questen er det noe valg med tanke på om man skal være god eller ond.

 

Crysis? Tja, det ser pent ut, og bra er det for resten er ikke akkurat noe å hoppe i taket for. Våpnene er ok, hverken mer eller mindre. Det er ikke noen virkelig spennende eller unike våpen som skiller seg ut. Våpen modifikasjon, kanskje det bare er meg, men å skifte ut siktet er ikke veldig "wow", jeg velger ett som funker best for meg og resten er det så som så med. Drakten er urealistisk, men det er greit siden den piffer opp gameplayet litt, men for å være spillets "gimmick" er den litt laber. Styrke ser ikke ut til å ha noen nytte foruten å hoppe opp visse steder. Stealth er svært nyttig, så nyttig at det er den eneste virkelig brukbare egenskapen som brukes til det uendelige gjennom store deler av spillet.

Core banen må være det verste brettet i ett FPS jeg har spilt på mangfoldige år. Orca wannabe flyet var like manøvrerbart som bestemor på fylla og var en rett gjennom kjip opplevelse. Crytek har enda ikke lært at harry sjeldent er bra, og å skrike "I kill you!" i beste Achmed stil er kanskje morsomt, men det står ikke i stil med resten av spillet.

 

 

Romvesnene, som kunne gitt store forandringer i gameplay, gjør det hele til en ufattelig ensformig afære. Det er kun 2 typer, og strengt tatt så er det stor utenomjordisk drapsmaskin og liten utenomjordisk drapsmaskin. De oppfører seg forbausende likt.

 

Jeg begynner ikke med bugsene, hoved grunnen burde vel egentlig være at de kan rettes på, men faktum er at de er så mange at jeg ikke gidder å starte.

 

Crysis gjør mye bra, men for det meste er dette grafikk og til en viss grad fysikk. Men det er ikke noe jeg setter nevneverdig pris på når det ikke er noe spennende gameplay med i pakken. Syns ikke det var så mye action heller, kanskje det er annerledes på lavere vanskelighets grader, men på de høyere blir det svært mye "stealth, headshot". Det feiler noen ganger selvsagt, som når en liten blikk hjelm tar av for ett Gauss skudd.

 

Likte veldig godt at delta skrudde på koreansk, og det faktum at de snakket engelsk ikke vær direkte sært men knyttet opp til vanskelighets grad.

 

Ser heller ikke noe positivt i at de skal fokusere MER på grafikk enn før, de har jo ikke greid gameplay, og i alle fall ikke historie med Crysis så om de skal fokusere enda mer på grafikk blir det ganske dass for min del.

 

PS: Har ikke prøvd multiplayer, mesteparten av tiden online går med til CoD4. Og *kremt* siden noe her mener karakter = hvor bra ett spill er så er det bedre enn Crysis, ifølge anmelderne.

 

for de som ikke vet hva beste Achmed stil er se: http://youtube.com/watch?v=1uwOL4rB-go

Endret av Ghaundan
Lenke til kommentar

Jeg prøvde det en time eller 2 for noen uker siden, men så satt jeg meg ned her for 2 dager siden og spilte litt siden jeg kjedet meg og jeg må si at jeg ble positivt overrasket.

Var faktisk sånn at jeg ikke klarte å slutte å spille fordi jeg bare måtte "spille litt til" og det er sjeldent jeg får en sånn feeling av spill. Tidligere så jeg på crysis som en grafikk demo men etter å ha rundet spillet må jeg si at det faktisk er utrolig kult :)

Lenke til kommentar

Crysis kan ikke engang måle seg med HL2..

 

HL2 har en historie, og karakterer som virkelig engasjerer.. kan ikke få beskrive hvor mye jeg ser frem til Episode 3.

 

det er INGEN per dags dato som når opp til valve hva spill angår spør du meg.

 

 

men jeg sier ikke Crysis er dårlig, spiller det selv nå, og storkoser meg :) grafikken er PORNO!

Endret av Simkin
Lenke til kommentar

Å si at crysis og oblivion er dårlig spill, bli helt feil. Det er jo kvalitetspill og det er lagt mye jobb bak utviklinen. Så jeg føler det bli mer riktig å si at man ikke liker spiller eller at dette passet ikke meg, istedenfor å si at slike spill er dårlige. Smak og behag.

 

F.eks: Jeg synes den bilen der til 20 millioner er dårlig/ræva/noe dritt. Det blir jo feil å si, for en bil til 20 millioner er ikke dårlig. Men da kan man heller si; -"Denne likte jeg ikke" eller "dette er ikke helt min smak".

 

Høres ikke dette mer fornuftig ut?

 

 

Et annet eksempel er det at folk forsatt sitter ved med at HL 1 forsatt er det beste spillet. Å si at en gammel Ford Siestaz :p som sikker var bra i sin tid, er bedre enn en en nye bil fra 2007, blir jo også helt bak mål. Men man kan alikevel like den gamle bilen, men den er jo ikke bedre..

 

Håper dere skjønner hvor jeg vil? Har nok rodd med langt ut på sjøen... :p

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...