Jump to content

Pansergnom

Medlemmer
 • Content Count

  1306
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 :)

About Pansergnom

 • Birthday 08/16/1984

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. Jeg har satt opp et eget privat nettverk bak min router på rommet da jeg ikke er interessert i å dele alle enhetene mine med resten av skolenettet der jeg bor. Men jeg kunne godt tenkt meg at Routeren logget meg automatisk inn på Pfsense portalen sånn at jeg slipper å gjøre det når jeg er koblet til mitt private nettverk med feks mobilen da det er jævla knot å måtte gjøre det på mobilen hele veien og det ender som regel med at jeg bare bruker mobilnettet istedenfor på mobilen. Samme med tven, det er stress å skrive inn brukernavn på Pfsense portalen med fjernkontrollen til tven. Så hvis det er mulig å logge inn på portalen med routeren sånn at jeg slipper å gjøre det med noen av enhetene mine bak routeren min så hadde det vært veldig praktisk.. Jeg vet det skal være teoretisk mulig siden pfsense er ip basert og ikke krever separat login for hver enhet. Jeg har lagt ved bilde men glemte å legge til PFsense portalen på serveren til skolen.
 2. Hei, jeg sittter på skolenettet mitt nå og jeg har koblet meg rett i veggen for å kunne logge inn via Pfsense på skolenettet vårt. Jeg har en D-Link DIR 657 Media Router, men... Jeg mener at denne skal ha en funksjon som gjør at den kan logge inn via webgrensesnittet til pfsense derfra. Kan det stemme? Er det noen som vet om dette er mulig å få til? For hvis ikke kan jeg vel ikke sette opp et eget privatnett på rommet mitt og samtidig ha tilgang til pfsense på de klientene som er koblet til innenfor mitt nettverk? Eller hva? Finnes det en enkel måte å løse dette på?
 3. haha good times. Hadde både celeron og athlon xp cpuen som overklokket tilsvarende 3200 modellen eller noe?
 4. Syns dette bare høres ut som et dårlig påskudd for å flagge ut jeg =) Så da benytter de seg av muligheten når den byr seg, og så har de en syndebukk å skylde på i tillegg.
 5. Jeg holdt på å komme i harme nettopp fordi jeg trodde det gikk an å stole på googles sponsede lenker men jeg oppdaget det heldigvis før det hadde gjort skade men hvordan tar man kontakt med Google angående sånne ting? Jeg regner med de ikke har for vane å legge malware ut i de sponsede resultatene sine? Det var når jeg søkte på OpenOffice. Jeg var ikke helt sikker på hvor jeg skulle legge det ut på forumet men denne virket mest rett for meg i fall det er feil.
 6. Jeg vet ihvertfall at jeg ikke gidder å betale for noe jeg ikke vil ha
 7. Syns faktisk det er litt dårlig behandling å ta 999 kroner for s4 når jeg kjøpte den igår over telefonen hos de å ikke nevne noe om det eller abonnementene da :s
 8. Lyden på s4 er ikke litt like god som på htc one. Jeg har nesten på fullt volum på s4en når jeg skal høre på "høy" musikk i forhold til på one, som og har litt mer fyldig lyd på samme lydnivå =)
 9. Det hender at min henger seg når jeg hiver den på lading og nekter å reagere morgenen etter. Da pleier jeg å holde inne på knappen inne i opptil 30 sekunder eller holde en av volum knappen når jeg trykker på power knappen,da reagere den som oftest
 10. Jeg syns det er verdt de pengene det koster ekstra for 32gb for jeg legger innpå typ 1080 filer og ser de på *tven*. Hvis jeg hadde hatt en 16gb så ville det ikke vært plass til Spotify listen min ikke tillegg så da hadde det blitt unødvendig mye stress hver gang jeg skulle gjøre det
 11. Ja, jeg sender det til min jetcarrier adresse
 12. Det som er med pogo laderen er at de fleste av de puttes i usb inntaket på adapteren så da vil det fremdeles være slark i støpselet.
 13. Her er bildet av kontaktpunktet til laderen. Litt slark hvor?
 14. Er det forresten noen som vet om noen sider som sender poetic slimline coveret til Norge?
 15. Det med lightbleeden gjør meg ingenting men jeg syns det er unormalt mye slark i den delen som er bindeleddet melllom adapter en og det støpselet som, fulgte med,kan legger v et bilde seinere for å vise
×
×
 • Create New...