Gå til innhold

Mistet 1500GS etter Recover Gamertag!


Lakus

Anbefalte innlegg

Sitter her og er utrolig irritert over dette. Jeg har mistet alle Achievementene jeg har jobbet med de siste 2 månedene.

 

Forklare litt...

For ca 2 mnd siden mistet jeg internett hjemme, og tok derfor Recover Gamertag på en kompis sin Xbox.

Det betyr jo da at jeg hadde Gamertaggen min på to Xboxer, kompisen min sin xbox hadde internett og den som sto hjemme hadde ikke.

 

I løpet av disse to månedene har jeg kjøpt en del nye spill og har spilt en god del på min egen Xbox. Jeg spilte såvidt litt på min venn sin Xbox.

Etter en stund gikk jeg opp fra 9510 gamerscore til 10,900 gamerscore på min egen Xbox, og hadde fått noen på min venn sin også.

Dette betyr jo da at de 10,900 poengene som var på min xbox ikke hadde blitt lastet opp til Live, mens de 9510 som var på min kompis sin Xbox var blitt lastet opp ettersom hans Xbox har internett-tilkobling.

 

Så etter at jeg hadde fått masse Achievements på min egen boks og ett par på min venns boks tenkte jeg at jeg skulle ta med min HDD bort til han og ta Recover Gamertag der for å "samle" alle Achievementene på min HDD. Etter og ha recoveret gamertaggen til min egen HDD og logget på Xbox Live merket jeg at jeg plutselig bare hadde de samme 9510 poengene som jeg hadde på hans HDD.

 

Feilen er jo da selvfølgelig at jeg hadde tjent opp 1500 Achievements på min egen HDD, og når jeg tok recover gamertag hos han for å få samlet Achievementene så mistet jeg alle Achievementene jeg hadde jobbet med de siste 2 månedene.

 

Det merkelige er at hvis jeg spiller The Orange Box og sjekker der hvilke Achievements jeg har så er nesten alle Achievementene Unlocket

Men hvis jeg går inn på profilen min så står det "The Orange Box: 0 Achievements"

Hvis noen skjønte hva jeg mente hadde noen svar vært fint.

 

Kort versjon:

Klikk for å se/fjerne innholdet nedenfor

1. Mister internett hjemme.

2. Tar recover gamertag hos han.

3. Spiller masse hjemme og bygger opp 1500 poeng. (uten internett-tilkobling)

4. Spiller litt hos han og får noen poeng der. (med internett-tilkobling)

5. Tar recover gamertag til min HDD og mister de 1500 poengene jeg hadde bygd opp, men beholder de få jeg hadde fått via spilling på hans boks.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Jeg har opplevd noe lignende. Skal prøve å forklare:

 

Spiller vanligvis hjemme. Men for en stund siden logget jeg inn på en kompis sin maskin og tok recover gamertag der. Når jeg kom hjem spilte jeg gjennom Gears of War på insane blant annet, offline. Plutselig kom jeg på at jeg ikke hadde recoveret tilbake min gamertag på maskinen min hjemme. Resultat? Achievementene ble ikke registrert.

 

Så det er nok grunnen ja!

Endret av StaBBer
Lenke til kommentar

Samme som har skjedd her.

Men det rare er at hvis jeg starter opp The Orange Box og går inn på "Achievements" inne i spillet så står det der at jeg har 650 poeng, mens på profilen min står det 0.

 

Jeg er rimelig irritert over at 2 måneders spilling sine Achievements er borte for å si det mildt. Er det ikke mulig å få de tilbake?

Endret av Lakus
Lenke til kommentar
Gjest Slettet-t9DveYkZ

Om det er noen trøst - hadde du bare spandert på deg et memory card til 299,- hadde du kunnet beholde all din gamerscore ;). Recover gamertag skal vel kun brukes når harddisken din har tatt kvelden eller når du migrerer fra Xbox 1 til Xbox 360.

Har selv to Xboxer i leiligheten, og jeg tok å kjøpe memory card for å kunne flytte min gamertag mellom de to, mener å huske at jeg leste meg frem til at dette var eneste fornuftige måte å gjøre dette på.

Lenke til kommentar
Har selv to Xboxer i leiligheten, og jeg tok å kjøpe memory card for å kunne flytte min gamertag mellom de to, mener å huske at jeg leste meg frem til at dette var eneste fornuftige måte å gjøre dette på.

 

Fungerer det ikke å bare flytte HDD mellom dem? Har to boxer selv, og har ikke opplevd noe problem i forhold til GS når jeg har flyttet HDD fra den ene til den andre.

Lenke til kommentar
Husk alltid å synce gamertagen opp mot xbox live folkens! :thumbup: Har ingen andre å klande enn dere slev. Sorry, men det er sant!

 

hehe, da jeg kjøpte Xbox 360 lagde jeg en offline konto.. så etterhvert som jeg spilte fant jeg ut at jeg kunne få profil på nettet hvor alt jeg hadde oppnådd ville stå... Litt kjipt å måtte starte på nytt ettersom jeg ikke fikk den kontoen over til Xbox live.. Men nå som jeg har en Xbox Live konto kan jeg godt spille i offline modus :S

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...