Gå til innhold

Call of Duty 4 Klan, søker medlemmer !


Anbefalte innlegg

Victrix Legion er en norsk Call Of Duty 4 klan som fremmer lagspill og ett voksent miljø. Vi søker i disse dager nye medlemmer og dette gir deg som en moden/voksen spiller av Cod4 sjangsen til å bli med i oppstarten i Victrix Legion. Som sagt leter vi etter spillere over 18 år, men dette er mer satt som en rettesnor enn en regel hos oss og det innebærer at du, som søker, burde ha en moden oppførsel så alle medlemmer kan ha en hyggelig og utfordrende spill-opplevelse sammen.

 

Victrix Legion har bare på de siste dagene etablert seg i COD4 Comunity og vi regner med å være en sterk styrke ute på slagmarken da mange av våre medlemmer også er kjente og gode spillere i battle.no forum såvel som på TV2 serverene

 

Vi håper du tar deg tiden til å ta en titt på våre hjemmesider :Victrix Legion

 

Edit : Link

Endret av Cri
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Vi er 10 medlemmer og 2 på tryout. Mange spiller noen timer hver dag, men nå i eksamens tiden har det vært litt fokus på det for noen av våre medlemmer. Klanen er ganske ny og vi har nettop fått egen server. Det er ett godt miljø innad i klanen og vi setter fokus på at alle skal ha en trivlig opplevelse sammen :) Det er planlagt nye kamper i desember og utover nyåret.

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...