Gå til innhold

Dual Shock III første inntrykk


UrgeLoL

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
3. De 2 analoge stikkene er noe mer fast i fisken og byr på ørlite mer motstand enn på SixAxis. L3 og R3 (trykke ned stikkene) er lettere å trykke ned.

 

Eh, jeg fikk min på fredag og mine analoge stikker er mindre fast i fisken enn på SixAxis. Faktisk litt skuffet over analogstikkene på min dualshock3, da man noen ganger "hører"/kjenner fjærene inne i den når man rører stikken rundt. Minimale forskjeller selvfølgelig, men ikke helt på høyde med Sixaxis'en. I tillegg synes jeg vekta i kontrolleren er litt skjevt fordelt, min virker marginalt tyngre på venstresiden.

 

Edit: R3/L3 er litt lettere å trykke ned også kontra den gamle.

Endret av Linuxguru
Lenke til kommentar

Regner med jeg flytter over stikkene fra Sixaxisen over til DS3'en. Lurer på om jeg har en "ekte" DS3 eller om det er en kinakopi :) Hvordan var deres kontroller pakket inn? Min hadde nesten helt lik emballasje som andre Sony PS3 tilbehør, men bakplaten var bare papp som var teipet på. Mener å huske at disse produktene skal være sveiset igjen, så hvordan var det hos dere?

Lenke til kommentar
dere får se om videoen virker nå...

http://youtube.com/watch?v=BOAG3nM65FY

 

Genialt forslag!

 

Du burde nesten tatt patent på den løsningen der!

 

Det er kanskje mer behaglig å bruke et papir som ikke er så grovt. Eks 150 papir. Vannslipepapir på nærmere 200 bør kanskje også gå ann. Noen som tar på seg å teste hvilket papir som gir minst verk i fingra og allikevel ikke glepper? :grin:

Endret av Mazeking
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...