Gå til innhold

Nokia N82 - diskuter den her!


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Uff da. :( Rart det fungerte hos meg. Jeg prøvde vel fem ganget før jeg ga meg, og hver gang det skjedde tok jeg bare ut og inn batteriet og startet telefonen som normalt. Tror nok du får tatt det på garantien. Dette er jo åpenbart et utbredt problem og det er jo Nokias egen programvare som skaper krøll.

Lenke til kommentar

DØD OVER MICROSOFT WINDOWS VISTA!.. :realmad:

 

"Ja, dette har vi hørt om. Nei, dette er ikke et problem forårsaket av Nokia, hør med Microsoft." Forhandleren virket ikke interessert i å prøve engang. Dette er siste gang EVER at jeg betaler for et Microsoft-produkt. Jeg er så møkk lei dette. Ikke fungerer skjermkortet mitt ordentlig, det tok et halvt år før webkameraet mitt funket og nå tar det livet av telefonen min?

 

Formaterer og legger inn XP, nok er nok..

Lenke til kommentar

Det er jo ikke så rart de ikke har hørt om det enda, oppdateringene kom jo i går. Jeg ville ikke gitt meg så lett. Som sagt tror jeg ikke problemet er Vista, men programvaren til Nokia. Det er jo påfallende at såpass mange opplever problemer med NSU rett etter de oppdaterte driverene blir sluppet. Jeg har brukt NSU i lag med Vista både med N73 og N82 og dette er første gangen det ikke har gått smertefritt.

Lenke til kommentar

Nei, nei, de hadde allerede fått 3 klager om akkurat det samme. Alle vi som har meldt ifra har visstnok Vista. Han ene hadde fått startet den igjen, 2 av oss ikke.

 

EDIT: Telefonen er i live igjen! Holdt inne følgende 3 knapper og skrudde den på: "grønn/telefonrør av" + "*" + "3" og holdt disse inne mens jeg trykket på "av/på". Nyformatert og fin. Skal prøve oppdatering igjen på en XP-pc!

Endret av ..Bjørnar..
Lenke til kommentar
Det blir feil å skylde på Microsoft, da det er opp til Nokia å utvikle drivere og teste dem skikkelig før de lanserer dem via automatiske oppdateringer...

 

Det er bare skremmende påfallende at så utrolig mye av alt tilbehør jeg "alltid" har brukt til PCen min blir ubrukelig hver gang Microsoft bestemmer seg for å "revolusjonere" datamaskinen.. Etter å ha kjøpt ny PC med Vista i fjor sommer ble jeg satt 3 år tilbake i tid. Ikke fikk jeg spilt spill, ikke fikk jeg brukt webcam, ikke hadde jeg fungerende minnekortleser ... Dette er bare en ting som får begeret til å renne over, ikke fordi det nødvendigvis er Vistas feil, men fordi Vista, som Microsofts nyeste OS, er det eneste OSet det til nå er meldt ifra om at denne oppdateringen ikke fungerer på. Da er ikke hele "årsak-virkning" perspektivet så viktig lenger, plutselig er det bare enda en ting som ikke virker i Vista..

 

Beklager OT, men dette er omtrent så drittlei jeg er nå.

Lenke til kommentar
Fikk denne telefonen idag, og er hittil imponert over hvordan alt fungerer.

Det eneste jeg er litt skuffet over er hvor dårlig 3g-kameraet var på telefonen. Bildet er liksom helt "tåkete". Så det jeg lurer på er om kameraet virkelig skal være så dårlig, eller om det er en feil ved min telefon.

Kunne noen eventuelt postet bilde av hvordan kvaliteten er på deres 3g-kamera?

Takker så mye!

Ingen som kan hjelpe meg med dette? Legger til et bilde tatt med 3g-kameraet mitt, slik at dere kan se selv. Det er jo omtrent ikke mulig å se hva som er på bildet engang... :ermm:

181748.jpeg

Lenke til kommentar

Prøvd å oppdaterer telefonen via vista x64, ser ikke ut til å funke. Får 15 min remaining og så prøver noen drivere å innstallerer seg, i det de er ferdig popper det opp at nokia serivce layer et eller annet "has stopped working" og etter det blir den bare stående. Da må jeg ta ut batteriet av mobilen og skru den på igjen. Så ser ut som det er noe trøbbel med driverne Nokia Software Updater installerer. Får håpe det kommer en fix.

Lenke til kommentar

Samme problemet som vi andre har. Pussig at Nokia ikke tester slikt før de sender ut nye drivere. Det ser jo ut til at omtrent alle med Vista har fått dette problemet etter Nokia oppdaterte driverene.

 

Edit: Dere andre som opplever denne feilmeldingen, har dere lagt inn SP1? Kanskje det er der problemet ligger? :hmm:

Endret av miCro
Lenke til kommentar
Samme problemet som vi andre har. Pussig at Nokia ikke tester slikt før de sender ut nye drivere. Det ser jo ut til at omtrent alle med Vista har fått dette problemet etter Nokia oppdaterte driverene.

 

Edit: Dere andre som opplever denne feilmeldingen, har dere lagt inn SP1? Kanskje det er der problemet ligger? :hmm:

 

Jeg har vista sp1.. og fikk det ikke til. Måtte bruke XP.

 

De som er interessert i change logen til 20.0.062 kan se hos Symbian-freak.com. En god del bugs fiksa i tillegg til nye funksjoner. :thumbup:

Endret av killerost
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...