Jump to content

Der Flieger

Medlemmer
 • Content Count

  56
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0
 1. MediaMonkey er også et program som bør nevnes! Jeg har brukt dette programmet siden jeg startet samlingen min, og det hjulpet meg til å holde oversikten på alle de sangene som begynner og samles opp på disken min nå. Anbefales på det største, og her kan du også tagge sanger ved hjelp av "Auto-Tag via Amazon.com" - uten tvil et meget nyttig! Renaming av filnavnene etter maler gjøres også ved et tasteklikk!
 2. Takk for tipset, men likte MediaMonkey bedre på dette området. Får enten bytte helt, eller bruke begge programmene. Setter likevel stor pris på forslaget! Ha en riktig fin søndags kveld!
 3. Hei! Jeg har alltid brukt WinAmp som avspillingsprogram, men MediaMonkey har også alltid vært installert i det siste pga. den kjekke "Auto-Tag" funksjonen og gode muligheter for organisering. Men finnes denne Auto-Tag funksjonen i WinAmp også, kanskje via Plug-Ins, eller er den forbeholdt MediaMonkey?
 4. Winamp har vært, er, og vil alltid være mitt favoritt musikkavspillingsprogram. Gode muligheter for å forandre utseende, et godt og brukervennlig musikkbibliotek og lite ressurskrevende gjør det til en klar vinner innen sin bransje. Meget bra iPod synkronisering er også et av de sterkeste punktene. Kan vel ikke bli mer perfekt!
 5. Hei! Jeg vet ikke om det er jeg som har et problem med iPoden min, eller om det er slik for alle, men lurer på en ting. La oss si at jeg har 40% igjen av batteriet, men bestemmer meg for å skru av iPoden siden jeg skal bruke den mer senere. Holder inne "play/pause" knappen, og skjermen skrur seg av som den skal. Men så kommer problemet. Når jeg skrur den på igjen kanskje én dag senere, så er batterikapasiteten mye lavere - altså sunket mens skjermen har vært avskrudd. Fra å være på grønt nivå, skrur jeg den på til rødt Er dette vanlig for iPod Video 30GB, eller er det en feil på min?
 6. Jeg må nok gi min stemme til . En utrolig vakker sang som inneholder en melodi man sjeldent finner andre steder. Danez Prigent, den mannlige sangeren, har også en stemme som gjør sangen helt spesiell og unik.
 7. Hei! Dette er veldig enkelt å fikse. Gjør kun følgende: Verktøy --> Utseende --> Verktøylinjer --> Sjekk at "Adresselinje" er haket av. Edit: Jeg vet ikke om jeg misforsto spørsmålet ditt. Hvis du har adresselinjen der, men ikke URL-feltet, da gjør du derimot dette: Høyreklikk på adresselinjen --> Velg Tilpass --> Knapper --> Nå har du to valg. Du kan enten trykke "nullstill verktøylinjen" og få alt slik som det var originalt, eller dra selve URL-feltet fra "knappe-boksen" tilbake til adresselinjen.
 8. Hei! Jeg lurte på om noen hadde erfaringer med det nye videoredigeringsprogrammet fra Adobe - nemlig Premiere Elements 4.0. For øyeblikket leter jeg etter et stabilt program med et oversiktlig brukergrensesnitt. Det er ikke så viktig å ha de mest avanserte funksjonene, for da har jeg forstått det slik at Premiere Pro CS3 er neste skrittet. I all hovedsak ønsker jeg alle grunnleggende funksjoner med kanskje litt "ekstra". Jeg har tidligere hatt gode erfaringer med Adobe, noe som gjør at dette produktet virker meget aktuelt. Ha en fin kveld!
 9. Beklager, jeg tenkte helt feil! Det er nå rettet opp.
 10. Flåklypa Grand Prix er vel den filmen jeg ser om igjen hver eneste jul. Episoden med Donald Duck & Co i snøballkrig er jo også en slager!
 11. Jeg har ingen bilder selv, men tillater meg å vise noen som andre nettsteder har tatt under tester.
 12. Gratulerer! Jeg har vært en ivrig leser av Amobil.no i mange år, og nå kan jeg også se frem til nytt design og nytt år!
 13. Ja, Komplett.no har fått den inn. Vet foreløpig ikke om noen flere norske nettbutikker som har fått den inn.
 14. Mobilen.no har også testet Nokia N95 8GB! Ikke overraskende blir det toppkarakter i denne testen også! Det er i hvert fall ingen tvil om hva som blir min neste mobil
 15. Hei! Er det noen som vet om man kan bruke den plassen man har på Gmail kontoen sin til hjemmesideplass? Vet at det nå går an å bruke plasen som en server ved hjelp av diverse programmer, men kan man også bruke denne Gmail-serveren som hjemmesideplass? Ønsker å legge ut en del bilder på hjemmesiden min, og da hadde det vært veldig praktisk med over 5 GB lagrinsplass. Takk for all mulig hjelp!
×
×
 • Create New...