Gå til innhold

Crysis, ingen decrypt idag...


Gjest Arveen

Anbefalte innlegg

Vel, jeg pre-orda spillet og fikk den i posten i dag...

Release date: 14. nov.

Mottat spillet: 14. nov.

Stemmer bra det der om du spør meg..

 

(Poeng: Hvis du ønsker å få en så rask levering som mulig, bestill fra et eller annet sted lokalt her i landet ;))

Endret av MaxP2P
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
har folk begynt og komme seg forbi decrypt dellen eller er st bare jeg som sitter der enda

 

Jeg kunne starte dekrypt nøyaktig kl 0001. Det tok noen minutter å gjøre dekryptinga, deretter var det utpakking av filer og til slutt installering som vanlig. Har spilt ca 45 minutter.

 

Spiller med høyere detaljnivå nå og med bedre flyt enn i demoen. Målt med Mk II Eyeball Method.

Lenke til kommentar

Oooh. Ødelegge spillbransjen ved å ikke kjøpe av EA..

 

Sitere en kjent "gamer"... EA can suck my balls, the E can suck my left ball and the A my right ball.

 

Jepp, EA er det desidert dårligste spillselskapet. Lager spill for massene og for de med unøyansert spillsmak. Sorry hvis jeg fornærmer noen nå, men det barer er sånn, just face the truth. ;)

 

EA burde selges opp, deles mellom eierne som kan starte på nytt. Mindre selskaper betyr høyere kvalitet og mer variasjon. EA selger kun grafikk og har generelt laber kvalitet på sine produkter. Det de er kun publisher på er titler som selger godt og de er inne for å tjene penger på. dessverre.

Lenke til kommentar

OT:

 

Jeg synes EA har gjort felre spillserier bedre etter at de ble kjøpt inn, som for eksempel burnout (selvfølgelig går det noen ganger den andre veien også). EA er heller ikke redde for å investere mye penger i spill, og det var faktisk de som gjorde flere musikkband så populære som de er i dag på grunn av at de ville ha med soundtracket deres i et eller annet spill.

Dessuten er jo ikke EA utvikleren til Crysis, og hvis alle nekter å kjøpe det, svir jo det aller mest for de som faktisk lagde det flotte spillet. Med et så risikofylt og utrygt spillmarked vi har i dag, der nesten halvparten av alle utgiverne og utviklerne som ikke lager mmo går i minus, så er det ikke så koselig hvis noen skal gå til piratebay hver gang noen gjør en liten feil.

 

EA er også bak de to ringerens herre spillene som hadde der du styrer en person med triks, kameraet er ovenifra og du kan ha en på laget (det var slike spill før i 2D også ja, men de var de første til å lage et bra 3D spill av det). Denne gameplaytypen har blitt blodig revet fra dem og brukt i utrolig mange filmatiserte spill som ofte har hatt et under middelmådig resultat. Dessuten pleier spillene som EA gir ut å ha en viss standard, slik at selv om de ikke er kjempegode, så er de ofte bedre enn de mange andre spilla som blant annet activision kom ut med.

 

(Og man trenger ikke ha alle utvidelsespakkene til the sims 2 for at det skal være det kjempegode spillet som det er)

 

edit: la til og endret littegrann

Endret av gormers
Lenke til kommentar

Men se på flertallet av dårlige spill da mann! NEed for speed for eksempel, sank ned i gjørma, ble et "rånerspill" hvor man skal "stashe" bilen osv.

 

Vek fra originalen, sluttet å være gøy for lenge sida, bare fordi hypen rundt fast and furious var på topp i det de begynte på nytt spill.

 

Og alle Harry Potter spillene... Jeg har bare prøvd ett av dem sett på en del av dem... De sugde rææv! Nå nylig har de fordummet simcity som nevnt i en annen tråd. Ikke en eneste utgiver/utvikler har kommet med så mye drit som EA. Ikke glem klassikeren Cat woman.. Makan til dårlig spill må man VIRKELIG lete lenge etter. De lager/er utgiver for de fleste spill basert på filmer og det er ikke akkurat en flott liste de kan komme med.

 

Unntaket som bekrefter regelen er vel LOTR spillene som faktisk på tross av mangel av dybde var ganske gøy. BFME hadde jo appåtil dybde, flotte spill!

Lenke til kommentar

I dette tilfellet så har ikke EA lagd noe som helst.

 

Crytek er skaperen Ea bare gir det ut.

 

Det er det samme som om en artist blir signa på ett selskap, selvom det står Sony BMG på coveret av Jr Ewing`s Malstrøm så betyr ikke det att Sony Bmg spiller trommer.

 

 

Men ja, uansett.

 

De som piratkopierer EA sine spill kopierer nok mye andre spill og.

Og om alle skal kopiere dritten sin hele tiden så går det rett ned med bransjen.

Se på platebransjen pga MP3 formatet og nedlastning, de sliter hardt med og tjene penger på noe annet enn britney spears og justin timberlake.

Endret av thehazen
Lenke til kommentar

Legg merke til hvordan jeg skrev "utvikler/utgiver" overalt.

 

Og det var snakk om en kar som ville droppe spill fra EA, jeg støtter han fult ut til tross for at jeg aldri ville gjort det samme. Gidder ikke å bryte loven bare for å vise fram et poeng som EA aldri ville brydd seg om uansett.

Lenke til kommentar
For 2006, the games review aggregation site Metacritic gives the average of EA games as 72.0 (out of 100); 2.5 points behind Nintendo (74.5) but ahead of the other first-party publishers Microsoft (71.6) and Sony (71.2). The closest third-party publisher is Take 2 (publishing as 2K Games and Rockstar) at 70.3. The remaining top 10[25] publishers (Sega, Konami, THQ, Ubisoft, Activision) all rate in the mid 60's.
(wikipedia)

 

Dessuten er harry potter spilla et av de bedre filmspilla som er på markedet i dag.

Endret av gormers
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...