Gå til innhold

Spill pc til ca 20.000 (u/skjerm)


Anbefalte innlegg

Har muligheten til å skrive av på firma, så budsjettet er rundt 20k. Har skjerm fra før, så det trenger jeg ikke og byttes ut. Så langt vært fornøyd med Dell XPS, så det er fortsatt en kandidat. Alternativt også sett på Komplett sin gamer pc til rundt 20k.

 

Foretrekker ferdig oppsett, da jeg dessverre får mindre og mindre tid til å mekke - den tiden jeg har med pc vil jeg helst bruke uten å tune/oppgradere/reinstallere :)

 

Noen gode innspill?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Hei, jeg ville vurdert muligens dette:

https://prisguiden.no/vis_handlevog...waggon_id=55800

bare ta vekk skjermen. Og legg til 8800 Ultra Kort ,isteden for 8800 GTS! Og muligens Kjøre raid i enten 0 eller 1, med 2 stk. Samsung 500 Gb Harddisker. Dette koster ca. 3500 kroner extra, og da kommer du under 20 lapper!

 

Takker, men hadde vært behaglig å fått noe ferdig sammensatt. Hvordan er netshop sine PC-er?

Lenke til kommentar

Hehe, altså jeg bestillte en Extrem gamer Pc på netshop, Netshop ENvy lan edition. Og var absolutt ikke fornøyd. jeg ba de om å sette inn 2 120 mm vifter, noe de ikke gjorde. De gadd ikke sette inn CPU-vifta jeg bestillte, Noe de ikke sa men dette gjorde de senere ved netshop oslo (det måtte bare være en støtte ved siden av CPU vifta, noe netshop ikke gadd å gjøre). Men supporten er veldig bra, ihvertfall før du bestiller, men etter, så er det noe av det magreste jeg har sett. Har levert tilbake PC-en min og venter fortsatt på penger, har ringt og ringt, ingen svar (mens før kunne jeg ringe midt i netshop's supertirsdag og fortsatt få svar)......leverte tilbake PC-en, og dett var i slutten av september, og venter fortsatt på penger.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...