Gå til innhold

En del viftestøy fra PS3, hvorfor?


Raste

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Hei.

Har hatt min PS3 i en mnd nå ca, men har et problem som plager meg når jeg ser på DVD/Blu-Ray.

Jeg hører så sinnsykt mye fra vifta i perioder som gjør at det blir irriterende, så lurer jeg på om det går ann å fikse dette?

 

Raste ;)

Det er nok dessverre slik det er med PS3en. Det er utallige tråder om dette overalt på nettet der noen klager over bråk og andre påstår at deres er lydløs. Personlig mistenker jeg at støy forskjellene på PS3 er generelt liten, selv om det sikkert er noe varriasjon.

 

Jeg synes også at min PS3 bråker alt for mye til at støynivået er akseptabelt til å se en film mens den kjører i bakgrunnen.

Rett etter den skrus på er den nesten lydløs, kort etter går viftene på men den er fremdeles rimelig stille. Men etter en 10-20 minutter går en opp et til hakk og der blir den. Og da bråker den IMO for mye til å se film. Man kan skru film lyden til hakk 100, men det vil alltid være scener med lite lyd og da skjærer viftesumminga igjennom alt. Hvordan noen kan kalle det lydløst er forbi min fatteevne, så som sagt det er sikkert en del varriasjon i støy fra forskjellige PS3er.

 

Er nok ingen måte å fikse dette på. Rikelig med kald luft rundt maskinen hjelper, men det stopper iaffal ikke min å nå dette nivå 3. Løsningen som jeg bruker når jeg ser en Blu-ray film er rett og slett og plassere maskinen utfor tvrommet og skyve døren igjen. Da blir støyen lav nok til at jeg ikke legger merke til den. Easy peasy.

Lenke til kommentar

Funnet ut at plassering (tilgang til luft) har mye å si.. Koblet min PS3'en til i stua mi i går og da måtte jeg sette den i en hylle som er ganske tett. PS3'en støyet mye mer da enn hva den pleier gjøre der jeg normalt har den. Så fri tilgang til luft hjelper masse. Mener og lest at den også støyer ekstra ved avspilling av blå ray..

Lenke til kommentar

Blue ray avgir ekstremt med varme iforskjell til vanlig rød laser, så det kreves veldig mye kjøling for å ikke overopphete ps3'en. Vil du unngå for mye støy burde den med fri luft rundt seg og ikke inni et skap eller i en tv benk eller lignende. Jeg har min stående oppå tvbenken, og har i tillegg kjøpt den usb vifta man kan få til ps'en. Bråker endel, men vil heller ha bråk enn en overopphetet ps

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...